Alles klopt!

Kwaliteitsproducten met snelle levering.

Kwaliteitswijnen voor zeer nette prijzen. Snelle verzending.

Goede service, heerlijke wijn

Zeer betrouwbaar, de bestelde wijn wordt de volgende dag al geleverd! De wijn is heerlijk, goed van smaak, erg fruitig en vol van smaak..

Prima webshop, leuke aanbiedingen, keurige levering.

Xxx

Heerlijke

We hebben nu een aantal keren zowel rode als witte wijn besteld en genieten van de smaak en het feit dat het biologisch is

Snelle levering, lekkere wijnen

Aantal lekkere rode wijnen. Loyaliteitsprogramma zou leuk zijn. Korting bij meerdere dozen etc

Heerlijke wijn, drink ik graag!

Ik ben een rode wijn liefhebber. Na mijn 40 dagen stop smaken Neleman wijnen nog lekkerder!

heerlijke wijn met een goed verhaal.

De witte wijn is werkelijk geweldig en het verhaal van biologische en vegan wijn, die ook nog door een fietskoerier thuis gebracht wordt: geweldig

Bestellen, leveren en de kwaliteit vande wijn: top.

Bestelgemak en levermogelijkheden zijn zeer goed. En de wijn, want daar gaat het ten slotte om, bevalt mij erg goed. Mooie variatie in aanbod.

Mooie wijnen voor een leuke prijs

Het is leuk om wijnen van Neleman te bestellen, aan te bevelen en vooral te drinken. Het zijn voor mij wijnen met een verhaal die je op de site kan vinden. Dat drinkt een stuk prettiger.

Top wijn

Op tijd bezorgd

Geweldige wijnen

Mooie, eerlijke en smaakvolle wijnen...ik ben dol op vele Neleman wijnen

Prettig winkelen op de site en wat wordt beloofd wordt nagekomen.

Snelle levering, mooie dozen, fijne wijn. En wat een prettig idee dat er geen bestrijdingsmiddelen worden gebruikt! Ik moet nog wel wennen aan de nieuwe kurk en krijg die er niet altijd even gemakkelijk uit.

Uitstekende, verrassende wijnen!

De verrassende druiven en bijzondere blends bieden steeds weer iets nieuws om te ontdekken. De Bobal is mijn favoriet! Het mooie concept zonder keten van tussenhandelaren maakt het ook extra leuk on te kopen. Kopen helemaal makkelijk door de regelmatige acties.

fijn het kan per fiets

Lekker, goed en betaalbaar en nog eens goed voor het milieu

Lekkere wijn, gebracht door de fietskoerier. Vaak verrassend van smaak, meestal erg subtiel van smaak. Ik heb nog een paar dozen staan dus kan nog wel even vooruit maar de volgende flessen worden weer geleverd door Neleman. Prima dat deze wijnen organic zijn, dat is winst voor je eigen gezondheid (afgezien van de alcohol) en voor de omgeving. Bezorgopties ook prima geregeld, je kunt de bezorging veranderen indien het niet schikt. En de voorwaarden zijn ook prima, hoewel ik daar geen ervaring mee heb omdat het niet nodig was.

Uitstekend!

Goede wijnen, prima bezorging.

heerlijke wijn van een eerlijk bedrijf

prima wijn van een bedrijf met aandacht voor de natuur en het landschap. verzending en service goed.

Goede ervaringen met het bestellen van wijn.

Met aandacht en zorg en kurken draaidop geweldige vondst

Het prettige gevoel dat dewijn met aandacht voor detail wordt gemaak maakt me nieuwsgierig om alle Neleman wijnen een x te proeven en ook een x hun domein in Valencia te bezoeken

Een feestje om te ontvangen en in de zon te drinken!

Bestellen is al leuk. Als de (fiets)bezorger voor je deur staat is de verpakking van de wijn een feestje. Deze Cava is een feestje in de zon

Lekkere vegan wijn voor goede prijs kwaliteit. Gratis bezorging, top. Mooi bedrijf, juiste ambitie.

Helemaal top!!!

Wijn besteld per ongeluk op oud adres. Was geen probleem om de bezorging aan te passen. De wijn zelf is zoals altijd heerlijk!

Vlotte levering.

Altijd op afgesproken tijd geleverd

De laatse bestellin dagje later, nou ik had nog wat neleman wijn...;)

Groenmarkt 10

7152 HX Zutphen

0575 - 757 097

Over Neleman

Neleman wijnen zijn biologische én vegan wijnen die zonder gebruik van bestrijdingsmiddelen en toevoegingen worden gemaakt.