Prima en alles snel geregeld!

Heerlijke wijn!!!

Het wordt wat eentonig....

Het wordt wat eentonig, maar alweer een vette voldoende voor de kwaliteit van service en bezorging. De informatie laat niets aan duidelijkheid te wensen over, je kan kiezen uit een tijdslot naar keuze en dat wordt nagekomen. O ja, voor ik het zou vergeten: ik vind de wijnen ook verrukkeluk. Niet allemaal, maar da’s ook een kwestie van persoonlijke smaak en voorkeur. Je krijgt waar voor je geld en nog milieuvriendelijk ook. Enig minpuntje vind ik dat ik wel erg veel nieuwsbrieven per week krijg, maar verder is Neleman een absolute aanrader!

Heerlijke wijn, goede service

Inmiddels drink ik alleen nog Neleman wijn, andere wijnen bekoren mij niet meer. Favoriet is wit: de "blauwe fiets" en Nucli (zowel wit als rosé) plus de Just Fucking Good Wine. Rood heb ik nog niet geproefd maar gaat vast nog gebeuren! Gelukkig dat de wijn wordt thuisbezorgd, maar een verkoopppunt in de buurt zou ook fijn zijn.

kan beter

1. Er zijn een aantal wijnen waarvan het etiket erg op elkaar lijkt zoals: Cava Derrick en Derrick Chardonnay Macabeo, waardoor ik de verkeerde bestelling gedaan heb. Ik moest de Cava hebben, maar ik heb kennelijk per ongeluk de Derrick Chardonnay Macabeo besteld, ze hebben ook allebei een 8+ beoordeling. Ik ga alsnog de Derrick Cava bestellen en hoop dan het juist bestelde productie krijgen 2. Als je een product in je winkelmandje hebt gedaan, is het niet gemakkelijk om door te winkelen als je nog iets wilt bestellen. 3. Het bezorg tijdstip waaruit je overdag kunt kiezen is wel erg ruim van 9.30 uur tot 21.30 uur. Op de dag zelf krijg je van PostNL wel een nadere specificatie, maar dan heb je er al op ingesteld dat je hele dag thuis moet blijven.

Heerlijke wijn, top service

Het lukte mij niet om de korting te verwerken in mijn bestelling. Dit werd voor mij geregeld, waardoor ik kon genieten van de zon met een heerlijk glas wijn. Kwaliteitswijn!

Petfecte wijn

Omfietswijn die thuis wordt bezorgd!

Het is fantastisch

Heel goede nette bezorging Heel lekkere wijnen

Snelle levering van een sympathiek bedrijf!

Snelle levering van een sympathiek bedrijf! Verrassende wijnen, we hebben ervan genoten.

Lekker

Netjes verpakt, op tijd aan gekomen, Heerlijke wijn. Wij genieten!

De wijn is en smaakt zoals gepresenteerd !

Het bombardement aan berichten via mail of post is hevig en soms iets teveel van het goede. Inmiddels ben ik zover dat ik ff wacht op de volgende aanbieding voor zover ik nog wat wil bestellen. De inhoud en de toon waarop e.e.a. wordt gepresenteerd spreekt mij wél aan. Niet té moeilijk taalgebruik maar een "luchtige" weergave van de kwaliteit van de wijn. Vrienden en kennissen heb ik reeds diverse keren op de hoogte gebracht van deze wijnen ! Oftewel de "mond op mond" doet het ook erg goed !!

Wat een heerlijke wijn

Prima wijn, zeee zeker de moeite waard

Leuk modern en sympathiek 'merk' wijn, soms valt de complexiteit van de smaak wat tegen

Ik ben positief, bestel met enige regelmaat, maar....ik word gek van de hoeveelheid nieuwsbrieven en de aanbiedingen die over elkaar heen buitelen.

Heerlijke wijn voor een eerlijke prijs

De biologische wijnen van Neleman zijn stuk voor stuk bijzonder van smaak. Voor ieder wat wils. Van sprankelend wit tot stevig rood en alles wat daar tussenin zit.

Lekkere wijn, goed geleverd!

Heerlijke wijn voor een schappelijke prijs

Ik zorg dat ik altijd een voorraadje rode en witte nelemanwijn heb. Ik neem altijd een mix van de tafelwijnen en een wat duurdere wijn. Alles even lekker.

Prima wijnen en erg goede service

Voor Pasen had ik een wijnpakket besteld. Hoewel PostNL aangaf dat dit bezorgd zou zijn, had ik niets ontvangen. Ik belde vrijdagochtend met een medewerkster van Neleman en zij zorgde ervoor dat er direct kosteloos een nieuw pakket werd verstuurd, dat op tijd arriveerde. Een week later kwam het eerder bestelde pakket alsnog boven water, waarna ik belde en om een aanvullende factuur vroeg (de wijnen waren zo lekker, dat de eerste doos op was). Geregeld en vervolgens ontving ik een paar dagen later een bedankje thuis omdat ik zo eerlijk was geweest. Superservice!

Mmm

Wat een rot wijn ;-). Zo lekker dat je blijft drinken. Fles gaat te snel leeg.

Top wijn en service

Het is elke keer weer genieten van heerlijke wijn

Mmmmmmmmmmm!

Prima wijnen, vooral heel fijn dat ze biologisch zijn Bestellen en levering gaan lekker snel Neleman aanbevelen doen wij wel 😀

Ik ben heel tevreden !

De bestelling kwam, zoals gewoonlijk, op de afgesproken tijd en de wijn was verfrissend en uitstekend.

Gewoon echt lekkere wijn

Nee, niet altijd helemaal mijn smaak, maar altijd goede kwaliteit. Altijd karakter, nooit 'dun'. Mooi dat er zoveel keuze is en dus altijd ruimte om iets te ontdekken. Worden we blij van.

Alweer zeer goed.

Makkelijk te bestellen, vlotte bezorging en een voortreffelijk produkt.

Meer wijn voor een mooie prijs

Neleman is van meet af aan een 'preferred supplier'. Jammer dat de communicatie de laatste tijd zo'n vlucht heeft genomen. Er gaat geen dag voorbij, of ik ontvang een mailtje (van alle online wijnhandels waar ik wel eens wat bestel, overigens). Misschien een idee om speciale aanbiedingen te staffelen. Dus hoe regelmatiger een aanschaf, hoe interessanter de aanbieding. Minder frequent dus. Dergelijke aanbiedingen zouden ook gekoppeld kunnen worden aan een speciaal lidmaatschap.

Kan niet beter

Servicegericht, vriendelijk, prachtige wijnen, mooie prijzen. In willekeurige volgorde

Goede wijn

Groenmarkt 10

7152 HX Zutphen

0575 - 757 097

Over Neleman

Neleman wijnen zijn biologische én vegan wijnen die zonder gebruik van bestrijdingsmiddelen en toevoegingen worden gemaakt.