prima wijn voor schappelijke prijs

Vind dit een uitstekende wijn voor een schappelijke prijs.

heerlijke wijn, prima service en bezorging

heerlijke wijn, prima service en bezorging. Olijfolie is ook heerlijk

Geweldige wijnen en zo is ook de service

De wijnen van Neleman worden door de critici hoog gewaardeerd en terecht. Altijd eerlijk en mooi gemaakt en vaak ook nog eens van meer bijzondere druiven. En dat in mijn ogen zonder al te veel tamtam, maar gewoon omdat het kan en .... omdat ze f...g lekker zijn!

Meestal valt het mee, soms niet

Over smaak valt niet te twisten. de meeste wijnen zijn prima, soms valt het tegen. De leveringen zijn altijd prompt (mits met Post-NL), met de eigen koerier ging het bijna altijd goed. Goede prijs/kwaliteit. Neleman blijft voorlopig onze leverancier.

De wijn was lekker!! netjes op tijd bezorgd en afkomstig van een mooi bedrijf!! Doen!

Fijn etentje met goede vrienden verzorgd. Zij houden erg van lekkere wijn! Het was zeer gezellig, eten en wijn prima en iedereen onder de indruk van jullie revolutionaire kurk! Ik blij met tevreden gasten en mijn bijdrage aan een mooi bedrijf met zeer bewust, toekomstbestendig beleid!

prachtige wijn, èn snel en prettig bezorgd

Ik had de Verdil=Viognier al vaker besteld. Het is mijn favoriet, zeker in deze prijsklasse

Super snelle adquate levering

Kan er weinig aan toevoegen. Bestelling zo geplaatst, eenvoudig te betalen en dan al de volgende dag de levering. Kan niet beter wat mij betreft.

Neleman maakt het waar!

De mogelijkheid om zelf de datum van de levering te bepalen is een belangrijk pluspunt.

Fijne zaak, lekkere biologische wijnen

Eerste kennismaking in Zutphen tijdens fietsvakantie. Was verrast door "alternatieve" aanpak vanuit Valencia Koop sindsdien meestal wijnen via Hema en recent ook bij Ekoplaza Keuze is dan wel veel beperkter. Recent 2x wijn via webshop Neleman gekocht. Een maal kwamen er van de 6 flessen maar 5 aan. 2e keer (12 kleine flesjes) ging alles gelukkig goed! adviezen - meer (beter) reclame maken voor verkooppunten. moest er zelf achter komen. - via webshop ook in een zending meerdere wijnen accepteren: bv doos met 6 verschillende wijnen naar keuze, zodat je eerst kunt proeven. Ik kan helaas niet zo maar even naar Zutphen komen.

Normaal ben ik niet erg gek op Spaanse wijnen, maar Neleman heeft toch enkele lekkere wijnen met verrassende en onbekende druiven. Ben al verschillende jaren vaste klant.

Neleman wijnen, gewoon doen!

Het verbaast mij steeds weer, welke geweldige biologische wijnen jullie aanbieden.

Zien er goed uit !

Het zijn kadootjes, dus heb ik ze niet geproefd en zitten ze nog keurig in de kado-verpakking!

makkelijk bestellen, snel en goed geleverd

en bovenal fraaie producten

track&trace en avondservice zijn geweldig

Zie boven

Uitstekende wijn en goede prijs/kwaliteitverhouding

Omdat de bezorgvensters nogal ruim zijn (een halve dag) en ik het wel zo netjes vind, om thuis te zijn, geef ik meestal als voorkeur tussen 18 en 22 uur aan. Helaas komt het nog al eens voor dat er de afgesproken avond niet bezorgd wordt. Het komt dan weliswaar de volgende avond, maar toch is dat vervelend, Misschien dat jullie hier nog eens op kunnen wijzen, bij je vervoerder. (Tot midden op de afgesproken avond geeft de site aan dat de vervoerder onderweg is..... en ineens is hij dan verdwenen en krijg ik te zien dat hij de volgende avond komt.) Klopt niet helemaal denk ik.

Prima zo.

Decwijn is sterker dan zijn alcoholpercentage doet vermoeden

Kwaliteit, informatie en levering dik in orde

Prima wijn, goede prijs/kwaliteit verhouding en levering via Post.nl in afgesproken tijdvak.

Altijd uitstekend

Wijnen top! En levering ook altijd oké

HHHHMMMM HEERLIJK

stuk voor stuk heerlijke wijn van deze Neleman, ik koop nergens anders meer.

doen wat ze zeggen

fckng good white wine is gewoon fckng good

Goede wijn behoeft geen krans. ( niet te veel)

De wijn is goed en biologisch. De bezorging is perfect. De reclame vind ik uitgebreid, veel en gelikt maar werkt voor jullie goed, denk ik. De nieuwe kurken zijn voor mijn 75 jarige handen bijna te stroef. (Wel een goede handspieroefening) Santé

Op tijd en goed aangeleverd

Prima aflevering!

Prima aflevering, ben zeer tevreden.

tevreden

Wij zijn zeer tevreden over de wijn. Wat ik mij wel afvraag is of het echt nodig is zoveel verpakkingsmateriaal te gebruiken; dozen in dozen. Lijkt mij wat overbodig.

lekker en lekker snel

lekker en lekker snel

Groenmarkt 10

7152 HX Zutphen

0575 - 757 097

Over Neleman

Neleman wijnen zijn biologische én vegan wijnen die zonder gebruik van bestrijdingsmiddelen en toevoegingen worden gemaakt.