Alsof een engeltje over mijn tong piest

Heerlijke wijn, al jaren fan van Neleman. Bezorging altijd stipt

hele mooie wijnen

jullie aanpak en communicatie spreek mij heel erg aan. Zo leer ik ook de spanne wijnen kennen. Chapeau

Goede persoonlijke service en mooie wijn

Zie boven

Heerlijke, eerlijke, bio en ook nog vegan, wij zijn fan🍷

In mijn huiskamer restaurant schenk ik Neleman, zelf drinken wij het ook, wij zijn gewoon enthousiast!

Ik heb mijn ervaring al opgeschreven en geretourneerd. PRIMA!!!!

Goede wijnen en dito dienstverlening

De wijnen voldoen altijd aan de verwachtingen op basis van de beschrijving. De klantenservice is vriendelijk en levering betrouwbaar (tenzij geleverd door Postnl).

Het bezorgen is als de Neleman wijnen top

Ik heb hier niets aan toe te voegen

Uitstekende wijn voor een schappelijke prijs

Dw wijn is heerlijk en geeft me een goed gevoel vanwege de bijdrage aan meer biodiversiteit.

Uitstekende service

Heerlijk assortiment wijnen! Goede service en uitstekend kwaliteit!

Heerlijke wijn en prima bezorging

Heerlijke wijn en prima bezorging

heerlijke wijn

De wijnen zijn lekker, soms heerlijk, schoon en betaalbaar. Ik hang erg aan de cava en het is jammer dat het onverstandig is een fles achter elkaar leeg te lebberen.

Prachtige, eerlijke en heerlijke wijnen

Wij drinken ondertussen ruim 4 jaar wijn van Neleman. Het zijn heerlijke wijnen vanuit een prachtig concept en een krachtige visie. Een visie die aasluit bij onze denkbeelden

Altijd goed

Prima persoonlijk gekleurd wijnhuis.

Lekkere biologische wijn!

Voor mijn kerstdiner had ik de F-ing good wine (wit) besteld. De naam is vreselijk, en daarom heb ik lang geaarzeld of ik hem zou kopen. Maar hij was bijzonder lekker - mijn gasten hebben genoten. Ook had ik een wijn-in-doos besteld (rood). Dit is een fijne soepele tafelwijn voor bij de pasta of als borrelwijn met een kaasje. Handig dat hij niet snel op moet!

hele lekkere wijn en super snelle bezorging

op de fiets werd heerlijke wijn gebracht

Ik word blij van Neleman!

Ze delen de vreugde en passie, waarmee ze wijn maken en delen.

Wat een tof bedrijf: verantwoord ondernemerschap en lekkere wijn!

Bestelling gaat snel, goede prijzen, hele lekkere wijnen! Bijzondere druivenrassen die echt fantastisch smaken en een verantwoorde ondernemer zijn een gouden combi.

Topwijn die met aandacht voor onze huidige en toekomstige leefomgeving is gemaakt.

Tot nu toe nooit teleurgesteld in de kwaliteit van Nelemans wijnen.

Goed uitgangspunt, lekkere wijnen

Ik ben best tevreden over de wijnen van Neleman. Alleen zou ik willen dat er meer duidelijkheid is over het jaar van de wijn. Ik bestelde eens een witte Fucking Good Wine en kreeg toen een ander jaar dan ik op grond van de tekst van Neleman had verwacht. De bezorging is uitstekend. De laatste keer kon ik de bestelwagen helemaal volgen, ook toen deze fout reed. Als ik een 06je had gehad van de bestuurder, had ik deze kunnen waarschuwen. Ik heb een tijdlang problemen gehad met het bestellen, omdat mijn wachtwoord niet meer werkte. Gelukkig is dat probleem met behulp van medewerkers van Neleman opgelost.

(H)Eerlijke wijn voor een goede prijs

De wijnen die wij bestellen zijn lekker, de bestelling wordt snel en goed afgelederd

Echt (h)eerlijke wijn!

Snelle levering heerlijke wijn en vaak mooie aanbiedingen

top wijn, goede levering

Heel fijn, Neleman biedt fantastisch lekkere wijnen, daar wordt iedereen die op visite is blij van :)

Juiste info en snelle levering

bestelling conform verwachting geleverd

de wijn was al bekend. levering was punctueel.

Prima wijn, bezorging op tijd

Prima wijn, bezorging op tijd

Groenmarkt 10

7152 HX Zutphen

0575 - 757 097

Over Neleman

Neleman wijnen zijn biologische én vegan wijnen die zonder gebruik van bestrijdingsmiddelen en toevoegingen worden gemaakt.