Betrouwbare kwaliteit

Nu een aantal wijnen besteld en geproefd; beschrijvingen zijn correct, leveringen conform toezeggingen.

de Viognier verdilwijn is een prettige, frisse wijn met een aparte smaak.

Goede zaak dat hij biologisch is.Ook het kurkverhaal is prima. Ik vind het apart dat jullie een niet zo bekende druif hebt gevonden die jullie met een andere verbinden.Dat geeft toch een aparte smaak naar mijn mening. Ik zou graag een ander produkt van jullie proberen , maar "JUST FUCKING GOOD WINE" is wel een mooie marketingvondst, maar ik zet mijn gasten geen wijn voor met zo een etiket, Ouderwets, he. Stuur maar een fles zonderetiket, dan kan ik hem eens proeven. Groeten en een goed nieuw jaar. Vries Kool Nijmegen

Uitstekende wijn voor een goede prijs

Ik vind jullie een bedrijf dat erg goed bezig is. Petje af daarvoor. Ik heb echter één ding waar ik met behoorlijk aan stoor en dat is de naam van de just F wijn. Die zal ik door de naam nooit kopen. Je kunt er van vinden wat je wilt maar ik vind t aso en mij vrienden kring en familie zou daardoor ook zeer waarsch Julie wijn niet kopen. Ik denk dat het zeker een deel van de mensen afschrikt die zich er aan storen maar verder wel achter jullie manier van ‘boeren’ staat. Mvg. Martin Harder

Super en Perfect in alles

In een drukke tijd is een geweldige prestatie geleverd door Neleman. Daarom lijkt het of het zo gewoon is. Dat is dus niet zo. Dank voor de buitengewoon mooie wijn en service in geuren en kleuren: heerlijk en perfect! NB aanbevelen ja, zie hierboven. Nee, omdat ik niet aanbeveel als het om drank ga. Dat is ieders vrije keuze.

heerlijke wijn!

De wijn kwam op tijd, ik kreeg korting en was ook nog eens heeeeel erg lekker!

heerlijke wijn, met zorg gemaakt en prachtig vormgegeven.

We drinken de wijnen van Neleman nu al een paar jaar en het blijft een feest. Ten eerste natuurlijk omdat ze erg lekker zijn, merkbaar met zorg gemaakt. Verder doordat we weten dat de wijnen biologisch zijn en dat er in de hele keten aandacht is voor duurzaamheid. En ze zien er ook zo prachtig uit. Het schone en het goede verenigd. En als laatste het enthousiasme dat van alle ( en dat zijn er veel) mails afstraalt die ik krijg. Wat een geweldig bedrijf!

Lekker biologisch.

Fijne wijn.

Bezorging prima in orde

Bezorging binnen opgegeven tijd spanne. Correcte vriendelijke chauffeur. Levering tot aan voordeur. O ja , de wijn was ,zowel als rood , perfect

Wijn om blij van te worden!

Heerlijke wijn met een mooi verhaal: organic, dus helemaal van deze tijd! En wat ook van deze tijd is: stipte bezorging aan huis; super!!

Eerlijk en heerlijk.

De zorg waarmee Neleman van bodem tot mond wijn produceert spreekt ons erg aan! Gewoon eerlijk en heerlijk!

Lekkere wijn, prompt bezorgd

Enkele jaren reeds bestel ik nu en dan wijn bij Neleman. (rijmt) De ervaring, zowel in de smaak van de wijn als de nauwkeurigheid van de bezorging is goed. Eenmaal slechts is er een foutje gemaakt bij het inpakken van de dozen. Dat werd pijlsnel hersteld. Trouwens, ook ons bezoek aan de vestiging in Zutphen was aangenaam.

Goede wijn behoeft geen krans, maar wel correcte bezorging.

Prima, zoals we gewend zijn.

Altijd goed!

Wijn is altijd heerlijk! En de bezorgers van de fietskoeriers zijn altijd supervriendelijk.

Perfect!

Zoals altijd ook nu weer een uitstekende service en dienstverlening. Prijs/kwaliteit verhouding ook weer uitstekend. Kortom chapeau Neleman.

Prima wijn en service!

Ondanks dat de bestelling bleef hangen ergens in de keten toch keurig geholpen en dezelfde dag nog 2 dozen geleverd! Top en nog bedankt! 🍷

al twee keer later als afgesproken

ik bestel 2x een laat het expres een aantal dagen later bezorgen op een moment dat ik zeker thuis ben: komt het tevens die dag niet aar een dag later. :-(

heerlijke wijn, goede missie en aansprekende communicatie

heerlijke wijn, goede missie en aansprekende communicatie

Wijn meer dan prima, late bezorging

Wijn ‘avonds om 22.30 afgeleverd, dus wel erg laat

Supersnelle levering, heerlijke wijn en toffe fles!

Just fucking good wine! 😉

Smakelijk

Een lekkere wijn, JustAGoodWine, maar €17,50 voor een fles is weer veel geld. Dan zijn er meer keuzes voorhanden. Met 50% korting een aangenamere prijsstelling en meer in verhouding tot de kwaliteit.

Goede wijn

Goede wijn behoeft geen uitleg. Jammer dat er in postcode 5301 nergens een inleverpunt voor de kurken zit. Nu gaan ze in de kliko.

A+

Alles wat moet kloppen KLOPT!!

Wijn maken met respect voor natuur en locale cultuur

Grensverleggend bezig zijn met wijn.

Groenmarkt 10

7152 HX Zutphen

0575 - 757 097

Over Neleman

Neleman wijnen zijn biologische én vegan wijnen die zonder gebruik van bestrijdingsmiddelen en toevoegingen worden gemaakt.