Heerlijke wijnen die gemakkelijk zijn te bestellen

Wij drinken al een aantal jaren Neleman wijnen, zien het assortiment zich uitbreiden en zijn over. kwaliteit / prijs zeer tevreden. Ook de bestelling en de aflevering verloopt nu vlot.

Goede wijn. Prima prijskwaliteitsverhouding

We genieten van de heerlijke wijnen van Nelemans tegen een redelijk tarief.

Altijd op tijd en bij vragen een telefoontje en opgelost

Zie hierboven

Prima wijn, fijn bedrijf

Lekkere wijn, diervriendelijk. Fijn bedrijf!

Niets te klagen

Zeer vlotte levering. En fijn dat t met achteraf betalen kan! Soms komt dat beter uit๐Ÿ˜Š

(H)eerlijke en bijzondere wijnsoorten, heldere communicatie

Wilde al heel lang een keer bij Neleman langs in Zutphen, maar het kwam er nog steeds niet van. Vervolgens wat lekkere wijnen via de webshop gekocht en laten bezorgen. Wat een Fucking Good Wine zit daarbij :-). We moeten nog veel meer ervaren. Gelukkig biedt Neleman daarvoor voldoende gelegenheid! En dan een keer op stap naar de bodega in Spanje !! Ben benieuwd.

Snel en correct geleverd. Lekkere wijn!

Erg snel en keurig op tijd bezorgd!!

Zie boven

Lekkere wijn, prima service!

Idem

prima service

prima service

Prettig, relaxt en zorgvuldig.

Bestellen bij neleman is een rimpelloos proces van begin tot eind. Het kunnen kiezen voor levering in de avond is erg prettig ivm werk. De service is net als jullie wijn, bijzonder op het gewone af!

Prima wijn, snelle levering

De bestelde wijn werd ondanks de feestdagen snel geleverd, smaakt goed en de prijs / kwaliteit verhouding is prima.

Heerlijk

Niets aan gelogen, dit is echt hele lekkere wijn!

Keurige service en bezorging

Goede kwaliteit wijn Bezorging goed geregeld en op tijd

Snelle levering, altijd keurig op tijd

Er wordt duidelijk en op tijd aangegeven wanneer de bestelling geleverd wordt.

Dikke prima!

Heerlijke wijnen, komt op tijd, prima prijzen.

Heerlijke wijnen!! Ook gaat de bezorging per post prima.

Elke keer als de post de wijnen thuis bezorgd is het proeven weer een verrassing, soms moet je even wennen aan de smaak, maar daarna is het genieten geblazen!

Onze wijn is tot volle tevredenheid omgeruild voor een andere witte wijn Voignier. Verdil. Goede service

Zeer klantvriendelijk

Na mislukte bezorging van Post.nl heeft Neleman mij een nieuwe levering bezorgd via Budbee. Uitstekende klantvriendelijke behandeling. Dank je wel Bastiaan๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿท๐Ÿท๐Ÿท๐Ÿท

Levering niet helemaal goed, maar prima hersteld

De dozen zijn stevig en goed te hanteren, de wijn is goed, de formule helder. Niet helemaal geleverd volgens bestelling, maar goed hersteld

Een hele slechte ervaring en er niet op gerekend

Die fucking good wine is niet te drinken. Nog nooit (74 jaar) heb ik zo'n slechte witte wijn geproefd met zo weinig uitgesproken smaak. Zelfs van de afdronk kan niet worden genoten want die is er niet. Hoe is het mogelijk dat hier zo'n drukte over wordt gemaakt want deze wijn is echt abominabel slecht.

tegenvallend

De wijn werd wel op de aangekondigde dag aangeboden, maar pas aan het eind van de middag toen ik weg was. Dat moet nauwkeuriger zeker gezien het feit dat je de wijn persoonlijk in ontvangst moet nemen en je moet identificeren, dus een huisgenoot kan/mag dat niet. Ze kwamen de volgende dag weer, maar wederom pas na 5 uur en de track&trace gaf alleen maar aan: "driver on route". Graag bespreken met het couriersbedrijf, want ik wil wel wijn bestellen, maar wil daar geen hele dag voor thuis te hoeven blijven, vandaar geen vervolgbestellingen. De wijn was overigens uitstekend!

Wijn lekker, bezorging slecht

Gelukkig kwam de wijn nog op tijd. Maar de bezorging was slecht. Ik ben twee dagen in huis gebleven en toen moest ik het nog zelf ophalen. De firma Neleman kan hier niets aan doen. Maar Post.nl verschoof steeds de bezorgtijden en kwam niet aan de deur. Ook niet bij de buren. Misschien kon de bezorger mijn huis niet vinden. Maar ik had ook gemaild of gebeld kunnen worden. Het merkwaardige is dat kleinere post wel bij mij of de buren wordt bezorgd.

perfecte afhandeling

mijn ervaring met Neleman is dat zij bijzonder attent gereageerd hebben op een klacht en hier heel genereus mee omgingen. Mijn dank daarvoor en het is tevens de aanwijzing dat Neleman zich niet alleen op een leuke positieve manier presenteert maar hier ook inhoudelijk vorm aan geeft.

Een klasse wijn...really f**** good!

Just really good.

Groenmarkt 10

7152 HX Zutphen

0575 - 757 097

Over Neleman

Neleman wijnen zijn biologische รฉn vegan wijnen die zonder gebruik van bestrijdingsmiddelen en toevoegingen worden gemaakt.