Heerlijke wijn voor een mooie prijs

Just Fucking Good Wine besteld. Heerlijke wijn voor mooie prijs. Heb wel even moeten wachten op aflevering door grote belangstelling voor aanbieding.

10- iets te veel (sorry Onno), maar 9 zonder meer.

Fucking good wine, dat wel. Een vleugje Gewürztraminer erbij en eenzelfde vleugje extra Chardonnay: 10+. N.B.: ik experimenteer soms met dit soort cocktails. Bevalt uitstekend.

Super wijn en snelle levering

Zoals boven beschreven. Prachtige wijn en snelle levering. Goede prijs kwaliteit verhouding.

Top.

Top.

Reuk en smaak

Heerlijke neus, deze wijn en als je dan nipt, krijg je een smaakbelevenis waar je U tegen zegt

Levering ondanks afspraak,op andere datum afgeleverd. Kwaliteit wijn is top! Maar niet voor de normale prijs van €12,00 Richtprijs voor deze wijn €7,50

Snelle afhandeling en uitstekende kwaliteit

Getipt door Onno Kleyn die de wijn een zeer hoog cijfer gaf ook maar een doosje besteld. De hele afhandeling, van betalen tot bezorgen liep van een leien dakje! En dan ook nog eens die smaak, heerlijk! Kortom heel erg tevreden over Neleman en zal zeker nog eens bestellen!

Conform planning een heerlijke wijn

Voor het eerst, na de 10- score in de Volkskrant, een Neleman wijn besteld. Duurde langer dan normaal in verband met deze recensie maar dat werd keurig bij de al bestelling gemeld. De recensie loog niet, een heerlijke witte wijn. Binnen een week nog meer van deze wijn besteld! En weer op tijd thuis gekregen. Meer dan prima.

Top netjes en snel

Netjes en snel

Wij hebben een doos Fucking good Wine besteld. Door de grote belangstelling was de levering vertraagd maar dat stond al snel op de site én wij kregen na een paar dagen een mail met uitleg en de belofte van een goedmaker(?). De koerier stond een paar dagen later met de doos wijn voor de deur: "Here is the booze". Helemaal leuk. Inmiddels hebben wij een 2e doos besteld want de wijn is super.

Goed.

Just fucking good wine kan ik "slechts" met een 7 waarderen. Zeker geen 10- zoals eerder door Onno K. beoordeeld. Geur en smaak eerder gemiddeld dan een overtreffende trap.

Snelle afhandeling van de bestelling en de wijn beantwoordt vollledig aan de verwachting

Eenvoudig besteld, betaald en netjes geleverd.

Heel klantvriendelijk

Goede communicatie. Over bezorging b.v. Originele wijnen.

Super wijn en levering, te veel mails achteraf

De wijn is ontzettend lekker en het bestel en verzendproces was perfect. Vooral het feit dat er voor fietsbezorging gekozen kan worden vond ik een pluspunt. Enige kritiek die ik heb is op de hoeveelheid mails die na een bestelling verzonden worden, dat is mij te veel.

Lekkere wijn. Bezorging ok.

Zie boven

Goed geregeld.

Nav recensie Volkskrant (wie niet?;-) fucking good wine besteld Kleine wk later in huis. Kan sneller?

Kan niet beter

Helemaal oké met hele proces van bestelling , voortgang en levering.

Neleman is: woord houden!

Wat beloofd is werd gedaan!

volstrekt unieke smaakervaring van het eerste tot en met het helaas laatste glas!

ik kocht 2 dozen Fucking Good Wine waarvan 3 flessen voor de verjaardag van onze dochter, die tot groot genoegen van alle gasten meteen soldaat werden gemaakt! dus binnenkort ook met 3 flessen naar de verjaardag van onze zoon!

Prima advies en levering

De mede door jullie toegedane mening over de witte wijn " just fucking good wine" is helemaal goed. Op korte termijn er even gauw 24 flessen doorheen gejaagd Tafelgenoten, vrienden en kennissen reeds deelgenoot gemaakt waren dolenthousiast Bedankt voor nu

Super lekkere wijn en nog gratis snel bezorgd ook.

Ondanks trendy naam echt een fijne wijn . Niet allen om een vis gerecht heerlijk te laten zwemmen, maar ook zomaar bij de borrel, met je partner, buren of vrienden.

bezorging zoals aangegeven; werkelijk heerlijke wijn.

Op het spoor gezet door Onno Kleyn. Rode wijn bij de Hema in Lochem gekocht; heerlijk met mooie prijs/kwaliteit verhouding. In Zutphen Viognier geproefd en doosje gekocht. Twee keer doosje van 6 besteld met Just F*cking good wine. bezorging volgens afspraak. Was een aanbieding en dat maakte het wel heel aantrekkelijk. Voortreffelijke wijn; strak maar niet te droog en vooral passend bij uitgesproken vis- of kipgerechten. Reguliere prijs van 10 euro vind ik redelijk fors. Aanbod in de Hema in mijn woonplaats Lochem - nu twee soorten - mag beslist breder. tot slot: uw privacyverklaring deugt van geen kant; bijv. wat verstaat u onder verwerking (wat doet u exact met mijn persoonsgegevens; verklaring door louter het aanvinken van een akkoordverklaring is formeel niet toegestaan.

10- of toch een 9

Moet hem nog eens goed doorproeven ;-)

Heerlijke wijn voor een goede prijs

Heerlijke wijn voor een goede prijs, snel geleverd, goede service!

Groenmarkt 10

7152 HX Zutphen

0575 - 757 097

Over Neleman

Neleman wijnen zijn biologische én vegan wijnen die zonder gebruik van bestrijdingsmiddelen en toevoegingen worden gemaakt.