Onno klein had gelijk!

Een onvergetelijke wijn voor één onvergetelijke prijs. Pas op: niet geschikt als apéritief.

Snelle levering goede communicatie

Ik bestelde de Fucking good wijn met de fantastische Volkskrant recensie. Smaakvolle wijn. Ik vind t geen doordrinken maar ben benieuwd naar meer van jullie wijnen. Voor herhaling vatbaar.

Heerlijke wijn en super snel geleverd

We hebben de wijn gesteld naar aanleiding van een beoordeling in de Volkskrant en we kunnen deze (de 10-) alleen maar onderschrijven. Ook heel prettig was dat je kon kiezen op wel moment/dag je de wijn geleverd wilde hebben zodat we zeker wisten dat er iemand thuis zou zijn om het pakket aan te nemen. We gaan zeker voor een herhaalbestelling!

Onconformistische benadering spreekt me aan...

Vandaag de ‘Just fucking good wine’ ontvangen in speelse verpakking met een paar mooie rake teksten erop. Aan alles is gedacht en uit alles blijkt aandacht voor product en klant. Wijn eruit, kurk eruit en proeven... Tja, een geur en een smaak van een veel duurdere wijn en jawel, de naam doet de wijn eer aan! Heerlijk, stevig (voor een witte), vettig. Ben zelf liefhebber van witte bourgognes, maar deze hou ik er zeker bij! Ga nog maar een bestelling doen, voordat-ie uitverkocht is. Overigens, de adressen opgave waar deze wijn verkrijgbaar zou zijn, kloppen helaas niet. Heb in, God betert en of all places, Heerhugowaard, toch vergeefs gezocht... Samengevat, ik ben meer dan tevreden en vind een 10 dan ook gepast; ik zou een 9 te lullig vinden...

Prima wijn en prima service

Eigenlijk al in bovenstaande zin samengevat. Jammer dat de actieprijs niet langer geldig is.

SNELLE EN EFFECTIEVE BEZORGING.

Geldt alleen bestelprocedure en bezorging. Wijnen opgeslagen.

Niet op af te dingen

Van bestelgemak; keuze in bezorgdatum/ tijdvak tot verpakking uitstekend. En bovenal met een visie die aanspreekt.

heel goed

heerlijke wijn en ook het pakket met sappen en olijfolie is erg lekker (mandarijnen sap wel een tikkeltje zuur begreep ik van diegene die het pakket gekregen heeft!)

Bestellen en ontvangproces prima.

Helaas vind ik de wijn niet geweldig. Had voor mij droger gemogen.

Fris, fruitig, wel een wat zure afdronk. Ondanks dit een prima wijn voor een zacht prijsje!!

zie boven!

Bestelling en bezorging uitstekend, smaar niet helemaal mijn smaak

Dit type wijn is niet echt mijn smaak

Prima wijn, zeker voor de (aanbiedings) prijs.

Goed van smaak, mooi van kleur

Prima wijn, goede site

De witte wijn is lekker, maar de rode nog beter. Minpunt, waar jullie niets aan kunnen doen: de bezorging kwam niet op de afgesproken dag. Na twee uur over tijd kreeg ik een melding dat het niet doorging. Dan zit je dus wéér een dag vast. Dat vind ik lastig. Bovendien begreep ik van de bezorger de volgende dag, dat in zo'n geval naar alle waarschijnlijkheid je gewoon 'weggedrukt' wordt naar de volgende dag door de bezorger. Hij komt er dan 'niet aan toe'. Nou ja, daar kom je nooit achter natuurlijk. De volgende keer zet ik het op de avond, dan zit je niet de hele dag te wachten. Want ik ga nog wel een keer bestellen, want de wijn vind ik erg goed. En zéker voor die prijs.

Goed tot prima

De witte wijn was prima. De rode wijn was goed. Dus een 8 lijkt me een goed cijfer.

Voor herhaling vatbaar

Prima levering en ook leuk verpakt. Maar het allerbelangrijkst; heerlijke wijn. Ga ik zeker opnieuw bestellen.

Heerlijke wijn

Hier wil je van door blijven drinken, maar je weet dat er maar zes flessen in de doos zitten.

heerlijke biologische wijnen

Heerlijke wijnen, vegan, biologisch. Goede service

prima wijn voor een aardige prijs, snelle levering

tempranillo : lekkere wijn voor een redelijke prijs. biologisch

super lekker

Nelemann wijnen hebben een heerlijke volle smaak en zijn niet duur

Goede wijn, prettig geprijsd, organisch, sympathiek

Wat mij opvalt, is dat Neleman samenvoegt wat ik heb samengevat in één regel: goede wijn, prettig geprijsd, organisch, sympathiek. Goede, prettig geprijsde, organische wijnen; kom daar maar 's om. Daarnaast weet Neleman dat te combineren met een niet-opdringerige, bijna sympathieke (grapje) marketing.

Beste ik ben nog in afwachting van mijn bestelling dus kan ik helaas nog geen beoordeling geven. Gisteren ons wijnpakket in goede orde ontvangen. Gelijk een fles viognier verdil koud gezet en s’avonds ervan genoten, een heel heerlijke eerlijke wijn. Top

Je word er intens gelukkig van

Ik geniet van alles wat Neleman te bieden heeft. Uiteraard de lekkere biologische wijnen laten we daar mee beginnen. Maar ook de leuke etiketten, emails, de goede service, super leuk team en de maandelijks vrijmibo's :)

Uitstekende service en heerlijke wijn!

Tot nu toe twee keer bestelling gedaan via website, beide keren met hickup (mijn schuld, waarschijnlijk), werd beide keren uitstekend opgelost en vlotte levering daarna, nog dezelfde dag door de fietskoerier. Wijn (beide keren proefdoos) nog niet allemaal geprobeerd maar eerste ervaringen zijn uitstekend.

Heerlijke wijnen, mooi pakket!

Goede kwaliteit, met zorg samengesteld

Snelle levering, keurig verpakt, was een verassings pakket altijd spannend. 1 kado fles had niet gehoeven, maar dat hoort bij verassingen.

Groenmarkt 10

7152 HX Zutphen

0575 - 757 097

Over Neleman

Neleman wijnen zijn biologische én vegan wijnen die zonder gebruik van bestrijdingsmiddelen en toevoegingen worden gemaakt.