Eerlijke wijnen voor een topservice

Heerlijke biologische wijnen, het verhaal van Neleman staat als een huis. Kreeg een magazine bij onze order. Ga zo door, hou dit vast! Ga snel een nieuwe fles Verdejo opentrekken, proost.

snel safe en simpel

Super snel, gemakkelijk en lekker.

super lekkere wijn in een geweldige fles

Een heerlijke wijn in een mooie fles met geweldige teksten .Leuk om cadeau te doen

Heerlijk

Chardonnay en Sauvignon blanc een prima huwelijk! Lekkere wijn met uitstekende afdronk!

Afspraak is afspraak

Van het begin tot het eind goed georganiseerd en het allerbelangrijkste: heerlijke wijn!!!

Vriendelijk geprijsde topwijn

Lekkere wijn, die zeer betaalbaar is. Ook snel en adequaat bezorgd. Hulde voor Neleman!!!

Geweldige service, snelle bezorging

Prima bedrijf, goede wijnen. Nog geen gedronken die ik niet lekker vond. Wel voorkeuren natuurlijk...

Geweldig!

Heerlijke biologische wijnen een een uitstekende service!

fenomenal

Neleman maakt met vole overtuiging heerlijke wijn vanuit waarde wat goed is voor natuur en de (inwendige) mens. Mijn favorite Neleman wijnen zijn de Nucli, de bobal organic en robusta. Maar die Signature reserva. Bam. Al met al veel heerlijks om uit te kiezen. By the way, de nuts en chocola zijn ook heerlijk. Dikke complimenten en respect voor Neleman. Alles klopt. Salud.

Geweldig goed geregeld allemaal

Prima voor elkaar, het bezorgen is top, jammer voor Post.nl want daar heb ik aandelen van, maar ook de verpakking van de wijn is top, dus beter kan haast niet,

Ik vind de Neleman wijn erg lekker, de bezorging accuraat en het concept zeer sympathiek.

Door een wervende tekst in een of ander blad lieten we ons verleiden Neleman wijn te bestellen. De eerste wijn, rode garnacha, smaakte naar meer dus we hebben nog wat andere wijnen besteld die we nog aan het uitproberen zijn. Het "Neleman concept" van o.a. behoud van oude druivensoorten, traditie, en nadenken over het milieu, naast het genieten van goede wijn, dragen we een warm hart toe.

Neleman levert mooie verantwoorde wijnen en de service is om over naar huis te schrijven.

Het aanbod is behoorlijk ruim en Neleman heeft leuke kennismakingspakketten. Naar mijn smaak wordt er wel wat vaak gebruik gemaakt van mailtjes met allerlei aanbiedingen die stimulerende middelen inzetten. Deze middelen zijn niet meer van toepassing op het moment dat je er gebruik van wilt maken (te vlug voor mij in ieder geval). Pushen voelt voor mij ongemakkelijker omdat ik geen grotere gebruiker wil worden dan dat ik nu ben. De gegeven informatie over wat en op welke manier jullie met wijn bezig zijn, geeft mij wel een goed gevoel ondanks dat er een mooi spreekwoord bestaat; "Goede wijn behoeft geen krans". Succes met jullie bedrijf en goed dat u kritisch blijft op wat nóg beter kan! Ben Strijbos

Snelle levering en goed geïnformeerd

De bestelling is de volgende dag geleverd. Goede informatie over momentvan levering. Erg tevreden.

geweldige bubbels voor aantrekkelijke prijs

Tot "ver in Zeeland" (Walcheren) wordt iedere levering snel en volgens planning uitgevoerd.

Ik ben fan‼️

Ik heb verschillende wijnen gekocht en uiteraard gedronken, stuk voor stuk heerlijk, je proeft de zorg.... Als geschenk voor een ander zijn er prachtige verpakkingsdozen, waarmee je heel bijzonder voor de dag komt. Kortom: ik ben fan❣️❣️

Gewoon goed!

Super service en heerlijke wijnen!

Eerlijk prima product

Fijne wijnen, prima bezorging en redelijke prijs.

Heerlijke wijn van een bevlogen leverancier

De wijnen die Neleman levert zijn buiten kijf van uitstekende kwaliteit voor een betaalbare prijs. Wat het voor mij bijzonder maakt (en daarmee voorkeursleverancier) is het bevlogen idealisme van de eigenaren. Wat een gaaf bedrijf! Geen wonder dat mijn zoon daar supergraag wil werken! Ik blijf de ontwikkelingen op de voet volgen en geniet in die tussentijd van de heerlijke wijnen!

zeer wisselende kwaliteit van de wijn en van de bezorging

Na een aantal bestellingen bij Neleman vallen een paar zaken op: 1. de vriendelijke en uitnodigende wijze van adresseren 2. de adequate klachten afhandeling bij bezorgproblemen: uitleg, excuses en een extra fles wijn. 3. het onvoorspelbare bezorgmoment: na afspraak van bezorging op xdag tussen y en z uur komt er niets, ook geen app of mail, na klagen wordt een nieuw bezorgmoment beloofd dat ook niet klopt, en uiteindelijk komt de allervriendelijkste Budbee bezorger een half uur na het afgesproken tijdvak terwijl ik een belangrijke afspraak buitenshuis had. 4. de meeste wijnen zijn (erg )lekker, afhankelijk van je smaak natuurlijk maar de Flipside Tempranillo is helemaal niet lekker: het smaakt naar een glas goedkope parfum van het Kruidvat, ik heb het al veel gasten laten proeven maar niemand wil de flessen zelfs meenemen... Helaas heb ik er drie dozen van besteld en er staan nog 15 flessen te wachten om weggegooid te worden. Er is in Rotterdam geen terugbreng station anders had ik ze teruggebracht.

Héérlijke eerlijke wijnen

Goede website, makkelijk bestellen, geleverd wanneer jij wil.

Voortreffelijke wijnen tegen een aantrekkelijke prijs. Ambities inzake natuur en milieu spreken

Wine in book delen.

Altijd een cadeautje

Prima website en fantastische levering. Ik word altijd blij als ik de wijn ontvang, echt een cadeautje. En dan is het natuurlijk genieten van de wijn, en dat valt nooit tegen!

Lekkere wijn, goede service

Lekkere wijn, goede service

Mooie wijnen, organisch !, vlot en keurig bezorgd

Zo dus.

alles perfect

snel, goede info en.....heerlijke wijn!!!!!

Groenmarkt 10

7152 HX Zutphen

0575 - 757 097

Over Neleman

Neleman wijnen zijn biologische én vegan wijnen die zonder gebruik van bestrijdingsmiddelen en toevoegingen worden gemaakt.