Pluspunten

Goede service, aan huis komen adviseren en inmeten. Binnen de afgesproken termijn werden de gordijnen geleverd, allemaal keurig verpakt en gelabeld. Kwestie van ophangen! Mooie gordijnen, een aanwinst voor ons huis. We krijgen er veel complimenten over.

geen

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Heel professioneel en zeer goede kwaliteit.

Binnen een week leveren omdat ik niet kon wachten ;-)))

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Vriendelijk medewerkers die meedenken en goede adviezen geven

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Zeer betrokken bij de advisering en het maken van de juiste keuze.

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Na telefonisch contact is dit in alle tevredenheid opgelost. Nog wel een aandachtspuntje: vermeldt op de website dat er nog montagekosten bij komen.

Totaal geen service na een fout van dit bedrijf. Een pakketje achtergebleven in het magazijn. Wel een mailbericht dat het er nog ligt, maar geen enkele moeite om dit dan ook snel na te leveren. Geen goed woord over.

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

prachtige gordijnen geleverd, mooi op maat ook. Ik heb ze nog maar net dus weet nog niet wat ze op langere termijn gaan doen, maar zien er nu erg mooi uit.

De levertijd was wat langer doordat het vervoersbedrijf het later leverde. De communicatie van linnengordijnenshop en de vervoerder liepen langs elkaar heen.

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Prima gordijnen met mooie afwerking.

Communicatie over levertijd en aflevering. Ik heb nu voor de 2e keer besteld en beide keren was de communicatie een verbeterpunt.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

goed advies ,wordt perfect ingemeten, en het staat werkelijk prachtig...zeer luxe uitstraling!!

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Team Linnengordijnen: bedankt voor de prachtige houten jaloezieën. De kwaliteit is uitstekend. Door het inmeten van Cindey zijn ze perfect op maat. En de service was fantastisch!

Mooi bedrijf, ga zo door!

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Perfecte snelle service . Ik had zelf een fout gemaakt en dit werd door de medewerkster snel opgepakt en opgelost. Prachtige gordijnen en vouwgordijnen binnen drie weken geleverd . Super bedankt!!

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Top bedrijf

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Goed geholpen snelle levering en super mooie kwaliteit. Mijn volgende gordijnen weer bij linnengordijnenshop.nl

Ga zo door !

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Goed telefonisch advies gekregen over kleur voeringstof en soort plooi. Levering op tijd en afgesproken dag. De gordijnen zijn goed gemaakt en hangen prachtig.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Correct te woord gestaan over de verschillende stoffen, andere opties aangedragen.

Door bepaalde redenen niet op de mail gereageerd waardoor de bestelling een aantal weken vertraagd is.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Heel toegankelijk en behulpzaam bij vragen. En echt schitterende gordijnen. Super tevreden !

Geen, gewoon top !

• Nazorg & Garantie

Minstens kunnen Bellen of de gordijnen goed staan enz enz.

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Mooie kwaliteit; proeflapjes waren erg fijn; goed telefonisch overleg en advies; uitstekende bezorgservice.

Mooie interieurfoto's met verschillende maten van de gordijnen op de site en niet alleen de standaardfoto's. Wat mij tegenstond was de vele online advertenties van linnengordijnstof die ik te pas en onpas op mijn beeldscherm kreeg; ook na mijn bestelling. Overkill.

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

zeer vriendelijke en bereidwillige medewerkers van Linnengordijnenshop. ik heb tot 2 x toe staaltjes opgevraagd en die werden me keurig toegestuurd. Chapeau ! De gordijnen zijn keurig gemaakt.

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Mooie stoffen van goede kwaliteit, persoonlijke service, inmeten op locatie, snelle levering en ook de monteurs waren even kundig en vriendelijk. Toen 2 vouwgordijnen verkeerd bleken ingemeten, werden deze direct meegenomen en vermaakt. Ook dit werd goed en snel afgehandeld.

Geen. Keep up the good work.

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

prachtige gordijnen en snel geleverd! Kortom: een top service!

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

prima service, mooie gordijnen.

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Vlot verwerkt en vakkundig aangebracht

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Goede aandacht voor de order, meedenkend hebben we inmiddels een paar prachtige linnen gordijnen gevoerd en al hangen. De voorkamer gaan we ook binnenkort ook bestellen.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Zeer positief ik heb houten jaloezie besteld. Ik had het product al bij iemand zien hangen heel mooi afgewerkt.en makkelijk op te hangen. Ik vond het meten wel eng maar Cindey de medewerkster heeft mij fantastisch via de telefoon geholpen om de juiste maat te bestellen en het was niet ingewikkeld met de juiste hulp. We zijn super tevreden voor alle service een dikke 10. Ik zal linnen gordijnen aanbevelen ook zeker en vooral voor raamdecoratie veel keus en scherp geprijsd

Goed is goed

Bredaseweg 57