Pluspunten
Mooie kwaliteit stoffen en uitstekende, snelle manier van bevestigen (rol) gordijnen.
Pluspunten
Goed eerste intake gesprek. Kwalitatief goede gordijnen en vriendelijke monteur die netjes heeft gewerkt.
VerbeterpuntenHou de klant op de hoogte over de levering en informeer tijdig. Voor mijn gevoel zelf informatie moeten vragen, waar ik in het kader van klantvriendelijkheid verwacht dat ik geïnformeerd wordt.
Pluspunten
Goede adviezen en super goede service!
Pluspunten
- Kwaliteit van de gordijnen is heel goed. Mooie materialen. - Verpakking tbv verzending is goed, gordijnen worden hangend vervoerd en niet in een doos verpakt.
Verbeterpunten- Flexibiliteit in bezorging kan worden verbeterd. Nu alleen bezorging op twee werkdagen, afhankelijk van je woonplaats. Wel kan het afleveradres worden aangepast.
Pluspunten
Correcte communicatie en afstemming, klantvriendelijk en mooie kwaliteit gordijnen!
Pluspunten
persoonlijke aandacht kwaliteit van de producten fantastische monteur die alles keurig heeft opgehangen
VerbeterpuntenZou leuk zijn wanneer degene die de gordijnen is komen inmeten ook nog een keer komt kijken als ze hangen.
Pluspunten
Goeder adviezen, snelle service en TOP nazorg
Pluspunten
Correct, juiste info en keuze materialen, prima prijs kwaliteit. Ook de plaatsingsdienst is prima geregeld, zeer vriendelijk en puik werk !
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Mooi product, snelle en perfecte service.
VerbeterpuntenAls gevolg van de feestdagen was de levertijd iets langer.
Pluspunten
Goed advies, mooie lamellen en gordijnen. Keurig gemonteerd. Volgende keer ga ik zeker weer met linnengordijnshop in zee
Pluspunten
Goede service en zeer mooie kwaliteit gordijnen. Ook telefonisch vriendelijk en goed te bereiken voor advies.
Pluspunten
Goede styling en kleuren adviezen
Pluspunten
gezellige vent!
Verbeterpunteneen leuke vrouwelijke vertegenwoordiger
Pluspunten
Ben heel blij met mijn mooie gevoerde linnengordijnen. Vakkundig advies over uitvoering (lengte, plooi en voering), perfect gemaakt en moeiteloos opgehangen. Echt super!
Pluspunten
Makkelijk via internet, persoonlijk contact en snelle levering (boven verwachting snel én persoonlijk). Belangrijk: de gordijnen zijn van mooie kwaliteit, precies wat we wilden/willen.
Pluspunten
Goede kwaliteit en prijsverhouding en goed advies. Gordijnen worden hangend en keurig geleverd. Ik ben erg tevreden over het resultaat.
Pluspunten
deskundig en snel
Pluspunten
Zeer compleet voor een scherpe prijs! Vriendelijk te woord gestaan. En mooie kwaliteit. Ben er super blij mee.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Vriendelijk, behulpzaam en kundig.
Pluspunten
Prachtige gordijnen, top service! Goede persoonlijke en snelle service en telefonische bereikbaarheid, zelfs in het weekend en 's avonds. Ze denken echt met je mee. Erg blij met de gratis stalen service. Behalve linnen gordijnen hebben ze me ook geholpen aan houten jaloezieen en linnen vouwgordijnen via www.homeraamdecoratie.nl! Een aanrader.
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Prachtige stoffen en kleuren Korte levertijd Gordijnen zijn prachtig gemaakt, super mooie stof!!!! Wij zijn er erg blij mee en zal dit bedrijf zeker aanbevelen in mijn omgeving!!!! Nogmaals dank voor de prachtige gordijnen!!!!
Pluspunten
Goed contact en service. mooie materialen en kleuren. Uitstekende kwaliteit
Pluspunten
Snelle levertijden, concurrerende prijzen en goede after sales. Kortom, een zeer prettig bedrijf om zaken mee te doen en er van op aan kunnen dat wat afgesproken is wordt nagekomen.
Bredaseweg 57
4861 TB Breda