Goed verpakt

Goed verpakt, snel en tegen een vriendelijke prijs.

Goede ervaring

Nooit geen problemen. Prima informatie.

Supper

Altijd korekt.

oke

oke

Altijd goed en snel

Een geweldig assortiment!

Alles top behalve de aflevering

Twee dozen met 16 flessen zonder aanbellen bij de achterdeur neergezet, wij waren gewoon thuis

Ik had meer verwacht

Vrij prijzig voor wat je krijgt

Snelle levering en uistekend verpakt

Zeer snelle levering en uistekend verpakt. Geen pongeldozen maar kwalitatief verpakt zodat schade aan de flessen niet mogelijk is. Prima prijs-kwaliteit verhouding

Geweldig bedrijf met super service

Bestellen en betalen heel eenvoudig en paar dagen later heb je de bestelling keurig verpakt in huis en goede prijzen, ik kan iedereen dit bedrijf aanbevelen.

Goed verpakt en snel geleverd.

Snelle levering,top wijnen

Ik geniet regelmatig van jullie heerlijke wijn,en altijd snelle levering.

Wordt nog behandeld als klant en ook nog goede wijn voor een redelijke prijs !! tp!

Wordt nog behandeld als klant en ook nog goede wijn voor een redelijke prijs top!!!

Goede wijnen, mooie prijs, snel geleverd

Prettige website, veel keus. Bestelling werd bezorgd precies op de dag dat we wilde. Perfect! Ik bestel hier vaker en kan het iedereen aanbevelen

Super service

Wij hadden wijn besteld bij Abels wijnen om mee te nemen, we gingen een weekendje weg met vrienden.Door een “fout” bij PostNL zou de wijn te laat binnen komen, maar Abels wijnen heeft het perfect opgelost en we hadden vrijdagmorgen voor vertrek de heerlijke wijn binnen. Dank je wel Abels.

Betrouwbaar

Goede beschrijving van de aangeboden wijnen, scherpe prijzen, flessen goed verpakt, snelle levering.

Snelle levering, prima wijnen, veel keuze

Ik ontving en bestelde een aantrekkelijke aanbieding en die werd snel en keurig verpakt bij me afgeleverd.

Mooie wijnen met een helder advies en een adequate levering

Goede service en een team, dat meedenkt

Lekkere wijnen en als er een wijn niet op voorraad is, proberen ze je wel te helpen. Of een andere aanbeveling of in vorm van kleine flesjes te leveren. Ook een leuk idee.

....

Snelle levering en de omschrijving van de wijnen klopt precies.

Geweldige service en een eerlijke prijs kwaliteit

Ook in de super mooie winkel in Malden Is men echt klant gericht

perfect

zeer correcte afhandeling van mijn bestelling

Goede wijnen en goede service !

Ze hebben veel op voorraad en goede wijnen en leveren zeer snel in goede verpakking, echt helemaal top.

Snel duidelijk

Goede wijn mooie prijs

Bestellen en snel en goed geleverd top

Rijksweg 126

6581 ES Malden