goed product, goede prijs, belachelijk snel bezorgd

Mijn PV verdeler maakt een robuste indruk en werkt naar verwachting.

Top geregeld denken mee

Top service!!

Zeer goed geholpen!

Zeer snel en meedenkend

Product dat ik had besteld was niet op voorraad, netjes contact gehad en uitstekend geholpen met een alternatief.

Prima service top

Betrouwbare levering met goede kwaliteit ondersteund door de juiste kennis.

Hier wordt nog gevraagd wat de bedoeling is van je aankoop. Deze vraag is bedoeld om je te ondersteunen om de juiste keuze te maken en problemen in de toekomst te voorkomen. Goed en betrouwbaar bedrijf.

snel en goed voor een prima prijs

Snelle levering prima site

Perfecte kast en interne bedrading goed uitgevoerd.

Snel geleverd en perfect uitgevoerde bedrading, was de tweede keer dat ik bij hun bestelde.

Super snel geleverd

De bestelling is snel en netjes verpakt geleverd

Uitstekende service en advies

Al jaren lang klant, en nog steeds een uitstekende service en waar nodig een passend advies. Fijn bedrijf waar je met een gerust hart top kwaliteit materialen kunt bestellen.

Duidelijk en snel geleverd.

Goed bedrijf met een super service.

Altijd op tijd geleverd en als er vragen zijn, wordt men meteen geholpen. De materialen zijn goed verpakt, zodat er bijna nooit schade ontstaat tijdens het transport. Mocht er toch eens iets defect zijn, wordt dit meteen goed afgehandeld. Een goed bedrijf met een goede service.

Waren op vakantie en heeft mij teruggebeld en ge app t en gezegd dat hij het rechtstreeks op laten sturen van de fabrikant en was toen binnen 2 dagen binnen gekomen

Zeer goed advies.

Snelle levering. Top product.

Makkelijk selecteren en snelle levering

Snel goed en lage prijs

Gisteren besteld en vandaag in huis, dit is goed. Goed verpakt alles is heel.

Tevreden

Snelle levering goede prijs niet duur wel kwaliteit

Goed product, idiote leveringseis...

Ikbheb een zeer eenvoudig product gekocht, ter waarde van eur 12,00. Vooruit betaald, geen risico voor de verkoper. Dit is niet zo moeilijk en zal wel goed komen. De reden van ddxonvoldooendecscore is dat het door PostNL midden op de dag (voor mij een werkdag!) bezorgd gaat worden en EEN HANDTEKENING VEREIST IS! Moet ik daarvoor een vrije dag nemen? Knettergek zijn ze! Ophouden met die onzin!

Goede voorraad, snelle levering, verstand van de producten

TOP!

Jaren geleden in ons oude huis een nieuwe meterkast besteld en nu weer. Beide keren netjes geleverd. Nu had ik door wat onduidelijkheid de verkeerde kookgroep besteld. Contact met jullie gehad en goed geholpen en nu het juiste kunnen bestellen. Dus zeer tevreden met jullie klantenservice!!

Supersnel advies

Leo reageert bijzonder snel op vragen

ziet er goed uit

bestelling was snel geplaatst, levering was snel en keurig verpakt.

Goed product met snelle levering

Probleem aangekaart bij Leo en deze had een goede en accurate oplossing. Binnen 24 uur geleverd, dat maak ik wel eens anders mee.

Ballastweg 32

7741ZL Coevorden