duidelijke bestelprocedure correcte levering

Prima kasten

Prima kwaliteit en snelle levering. Uitstekende prijs/kwaliteit

Perfecte service, goede dialoog met advies, mooi en kwalitatief gebouwd.

Na diverse sites te hebben bekeken en vergeleken op prijs en kwaliteit, besloten om verder te gaan met Superflink en de door haar gevoerde producten. In het begin wat extra contact gezocht om snel antwoorden te krijgen, dit zodat snelle levering kon plaatsvinden. Al met al lof over de dialoog en het onlangs geleverde product (een drie fase groepenkast met 11 groepen en 2 PV aansluitingen). Binnenkort gaat deze kast actief en ik heb er het volste vertrouwen in. Ik zeg een volgende keer weer!! Dank voor de voortreffelijke service.

Een fijn bedrijf om online zaken mee te doen.

Een hele goeie opgezette site met een handige en complete geïnstalleerde kastenschakelkasten. Bij het niet kunnen leveren van bestelde onderdelen word er direct tel contact gezocht en een oplossing aangeboden.(voor hetzelfde geld) Snelle afhandeling en levering. Zou graag vaker zaken doen met dit bedrijf al koop je niet elke dag een schakelkast.

Mooi en overzichtelijk

Nu de derde groepenkast hier besteld. Alles mooi afgewerkt en een meedenkende eigenaar. Groot pluspunt is de extra informatie op de site van Superflink omtrent zonnepanelen. Zonnepanelenfirma's willen graag zoveel mogelijk panelen verkopen aan de klant zonder in de meterkast te kijken of dat allemaal wel kan. Aan de hand van mijn bestelde groepenkast kreeg meneer Superflink argwaan en heeft mij opgebeld en alles uitgelegd, bestelling aangepast en ben nu de bezitter van een beter beveiligde groepenkast doordat verzwaring van 40A naar 63 A groepenkast noodzakelijk was.

Top bedrijf

Super mooie prijs en goede kwaliteit

Nette strakke groepenkast van goede kwaliteit

Netjes aangesloten groepenkast en een snelle levering en ondersteuning.

Vriendelijk, deskundig en meedenkend! Bedankt 👍

Perfect bevallen

Super site en vlugge levering. Oja zeer nette prijzen

Supergoed gegaan

Besteld en de volgende dag in huis. Prima service

Verrast van de goede kwaliteit,prijs verhouding.

Top product. Alles super netjes aangesloten en de levering was snel. De volgende kasten ga ik weer bij jullie bestellen.

Hele goede kwaliteit

Snelle levering. Goed product en ze denken met je mee. Keurig geassembleerd. En voor een super scherpe prijs.

zeer goed

Komen allen afspraken na , Prima

Supersnel geleverd tegen een super scherpe prijs.

Supersnel geleverd tegen een super scherpe prijs.

Snelle service, goede uitleg en goed materiaal

Bestel op website gaat goed, maar levering niet zo snel.

Als je besteld duurt het een tijd voordat je via post.nl te zien krijgt wanneer het bezorgt word. Het kan voorkomen dat je leverdag 4 dagen word doorgeschoven.

snelle en goede levering

top top top

zeer snelle levering

pakket met transport schade ontvangen, maar na paar dagen al nieuwe kast ontvangen. super afgehandeld.

goede website , snelle levering , goed spul en beste service

snelle levering en ook nog even de meter in de groepenkast gemonteerd zonder extra kosten dat noem ik top service

Helemaal tevreden met de geleverde groepenkast.

Duidelijke site, snelle en correcte levering, niets op aan temerken.

Begin 2019 een 3 fase groepenkast besteld met 6 lichtgroepen en 2 krachtgroepen. De kast wordt bedraad en naar wens ingericht dus dat is echt top. De prijs is ook scherp. Half september een nieuwe stroom meter gekregen van Enexis en de monteur merkte toen op dat de test knoppen op beide ALS niet meer werkten. Even contact gehad met Leo, en een dag later had ik 2 nieuwe ALS in huis, waarvan na installatie de test knoppen goed van werkten. Super geregeld.

top service

elke keer een super service en snel geleverd

Goed bedrijf

Snelle service, ideaal om buiten kantoor tijden nog even contact op te nemen. Snel bezorgd.

Snelle levering, goed verpakt, kwaliteit alom.

Het was precies wat ik zocht keurig verpakt en verzonden

Ballastweg 32

7741ZL Coevorden