Pluspunten
een mooie voorgemonteerde groepenkast voor een betaalbare prijs. een echte aanrader.
Verbeterpuntengeen idee
Pluspunten
Goed degelijk spul en kennis van zaken, als er iets vaags is krijg je een goed antwoord.
Pluspunten
Snel en betrouwbaar
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Geweldig bedrijf Leo heeft mij zeer goed advies gegeven welke groepenkast voor mij het beste is. Arnout de installatie monteur heeft bij mij de groepenkast keurig gemonteerd Arnout is een fijne vent om over de vloer te hebben.
VerbeterpuntenGa zo door Superflink met deze geweldige service.
Vliegensvlug en passend antwoord op mijn vraag Denkt mee om een oplossing te vinden Werkelijk een groot plezier om zaken mee te doen!
Pluspunten
communicatie
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Ben zeer tevreden over dit bedrijf , ik miste iets in de groepenkast en het onderdeel werd snel opgestuurd TOPPIE ze krijgen van mijn een 10
Verbeterpuntenhouden zo.
Pluspunten
groepenkasten leverbaar voor iedere situatie
Pluspunten
Correct / snel / goede prijs!
Pluspunten
snel en kwaliteit
Verbeterpuntengewoon blijven doen zoals het nu gaat
Pluspunten
Gewoon zoals het hoort prijs kwaliteit prima
Pluspunten
SuperFlink is een voorbeeld hoe prijs en service samen gaan. SuperFlink beschik over de kennis en inzicht en kwalitatief zeer goede producten. Als bestellende partij kan je hier vol vertrouwen vragen, je krijgt een eerlijk en goed antwoord. Oplossingen worden geboden en de producten snel geleverd. Het advies, lever snelheid, kwaliteit zijn ongekend hoog. Welk bedrijf kan je tot 22:00 s'avonds benaderen voor advies of vragen. SuperFlink dus. Voor mij reden om zonder verder te kijken terug te komen.
Pluspunten
Perfecte service en super snelle levering.
Zou fijn zijn voor de kleinere afnemer als er toch iets van korting was ten opzichte van de particuliere klant.
Pluspunten
Geweldig. Er waren van mijn en de installateur kant wat onduidelijkheden. Perfect uitgelegd wat de mogelijkheden waren en toegepast. Zeer goede kennis van de materie.