Pluspunten
Top bedrijf, goedkoop maar leveren kwaliteit. Ik ga deze mensen ook benaderen voor de kast in mijn nieuwe woning :)
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snel,zonder verzendkosten.
VerbeterpuntenMeer kenmerken weer geven van een product. Zoals aardlekautomaat 2p ,1+n,2polen beveiligd,of 1pool beveiligd (met binnen werk)en de pool n Niet beveiligd (zonder binnen werk.
Pluspunten
Supersnelle service
Pluspunten
Snelle levering en goede ondersteuning gekregen.
VerbeterpuntenDe uitbreek plasticjes voor de buisinvoer zijn niet prettig.
Pluspunten
Zoals aan gegeven max . Maar zeker de kennis over de producten en de uitleg waarom hoe en wat is heel goed.
VerbeterpuntenMisschien de web side ??!!
Goede communicatie , tecnisch uitstekend uitgevoerd
Pluspunten
Alles gewoon goed :)
Verbeterpuntengewoon doorgaan zo.! :)
Pluspunten
snelle levering, goede qualiteid groepenkast. En dat allemaal voor een mooie prijs. de groepenkast was netjes voorgemonteerd en goed verpakt voor verzending. En er zat een groepenkaart en stickers mee geleverd in de doos.
Pluspunten
Deskundige hulp om kast samen te stellen en alles netjes in simpele indeling bedraad afgeleverd.
Pluspunten
Goede prijs kwaliteit
VerbeterpuntenCommunicatie met klant als levering langer duurt dan er op de website staat!
Pluspunten
Contact opgenomen voor advies, geduldig en vakkundig te woord gestaan en in overleg de juiste kast samengesteld! Een aanrader!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
ik ga de groepenkast binnen kort monteren, maar hij ziet er goed uit.
Pluspunten
Mooie website en goede spullen. Goedkope groepenkast met alle keurmerken erop.
Pluspunten
Vakkundig netjes goede communicatie
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
Zeer goede service en advies. Correcte levering, vaste klant