Pluspunten
concurrerende prijzen. snelle levering. geen extra kosten. prompte antwoord via de mail.
Pluspunten
Zeer snelle levering . Kwalitatief goed voorgemonteerd. Veel keuze in aanbod
Pluspunten
super goede communicatie, weten waar het product voor staat. Eenvoudige montage, goede kwaliteit en dat voor een mooie prijs.
Pluspunten
Snelle communicatie, denkt met je mee.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Prima maatwerk.
Pluspunten
Superservice, fijn telefonisch te woord gestaan, afspraken nagekomen, deskundig advies.
Pluspunten
Altijd bereikbaar en behulpzaam!
Pluspunten
Het bestelproces ging van een leien dakje en groepnkast werd compleet (met extra kaarten erbij) keurig op afgesproken tijdstip geleverd. Ik had ook de installatie er bij besteld. Binnen een week kwam de monteur bij mij thuis maar kon in mijn specifieke situatie het gevraagde niet leveren. Net toen ik op het moment stond om een plaatselijke installateur te bellen werd ik door Superflink gebeld die zijn excuses hiervoor aanbood. Dit ondanks het feit dat hij er niets aan kon doen. Hij beloofde mij een nieuwe installateur te sturen die het perfect zou komen regelen. En dat gebeurde. De firma Hordijk kwam langs en die heeft alles keurig geinstalleerd. Zelfs de groepenkast werd omgewisseld voor een beter passend model zonder dat hiervoor extra moest worden betaald. Doordat ook de installatie sneller dan verwacht ging viel de factuur ook nog eens veel lager uit dan verwacht! Kortom kopen bij dit bedrijf !
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
net als de vorige bestelling ook deze keer weer supersnel in huis.
Pluspunten
Super communicatie en hulp bij bestellen. Juist advies geleverd, en prima geholpen aan contact voor plaatsen
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Snelle levering, prima verpakking. Levering conform bestelling.
Pluspunten
Goeie controle en advies i.v.m. kundigheid van de monteur en toepassing van de materialen!L
Pluspunten
Zeer snelle, efficiente en soepele afhandeling van een defecte component.
Communicatie met klanten en het vragenstelen van klanten moet betere en snelle antwoord geven.
Pluspunten
Snelle levering, alles volgens afspraak. Tevreden klant.