Pluspunten
goede website, prima prijzen, snelle levering en service gericht.
Pluspunten
supersnel kunnen leveren, helemaal super om om 21.30 nog tel contact te hebben.
Pluspunten
Denkt met de klant mee als je iets wilt bestellen. Ik wilde iets bestellen wat niet bij hun in het assortiment zat. Deze vraag heb ik de laatste tijd wel vaker gehad werd er geantwoord, Ik zal ze bij de leverancier bestellen en in de website plaatsen een uur later kreeg ik een mail dat het er op stond. Dat is service.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Levert de goedkoopste groepenkast die ik kon vinden binnen 24 uur. Kwaliteit lijkt gewoon goed te zijn dus ik zou niet weten waarom je meer zou willen betalen.
VerbeterpuntenNiet dat ik het nodig had maar er zat geen aansluitschema bij de groepenkast.
Pluspunten
snelle complete levering duidelijke webshop
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Zoals altijd: zeer snelle levering
Pluspunten
Snel geleverde artikelen top
Pluspunten
Meteen na bestelling ben ik gebeld door bedrijf waarbij alternatieven en levertijd werden besproken. Is voor mij als zeer positief ervaren !
Pluspunten
Uitvoerig contact gehad met goed advies
Pluspunten
Goede prijs kwaliteit
VerbeterpuntenIk moet nog gebeld worden voor de installatie van de kast. 1 week nu.
Pluspunten
Snelle verzending product. Heldere omschrijving en een uitstekende prijs. De montageservice is geweldig!
Pluspunten
Snelle levering e goede automaten
Pluspunten
advies
Verbeterpunten--
Pluspunten
Zeer goede voorlichting. Snelle levering. Ik ben ook zeer tevreden met de montage die door SuperFlink is geregeld
Pluspunten
Perfecte service wat betreft communicatie en uitleg.