Pluspunten
Alleen maar postief. Goede prijs. Nam zelf initiatief om bestelling aan te passen. Betere componenten voor dezelfde prijs.
Pluspunten
Ik heb een 3fase groepenkast besteld; genoeg opties op de website, makkelijk bestellen, snel geleverd en prima kwaliteit
Pluspunten
Proactieve houding. Op mijn vraag over de samenstelling van de kast, die ik voor ogen had, met een nog beter alternatief komen. Dank. Verrassend snelle levering (2 dagen) voor iets dat in de werkplaats gemonteerd moet worden
VerbeterpuntenCommunicatie m.b.t. een dag later leveren dan in de bevestigings-mail stond. Het was overigens geen enkel probleem.
Pluspunten
Erg klantvriendelijk
Pluspunten
Goede uitleg en kennis van zaken
Pluspunten
snelle en correcte afhandeling door kundig personeel
Pluspunten
Zeer snelle en accurate bezorging
Pluspunten
Zeer tevreden alles netjes geregeld
Zou de kast vrij snel geleverd krijgen maar kast kwam niet. Na gebeld te hebben 5 dagen later geleverd gekregen. Eigenaar was ziek. Wel goed telefonisch bereikbaar. Als afspraken niet nagekomen kunnen worden neem dan zelf even contact op.
Pluspunten
Betrouwbasr/goede installateurs.
VerbeterpuntenIndien stopcontact en trafo besteld wordt deze ook aansluiten in groepenkast.
Pluspunten
Duidelijke gebruiks vriendelijke website. Zeer scherpe prijzen
VerbeterpuntenLevering binnen 24 uur na betaling werd helaas 120 uur.
Als aangegeven levertijd niet gehaald word klant informeren zo dat die daar rekening mee kan houden ipv dat die een halve dag vrij pakt voor niets.