Pluspunten
Pluspunten
Zeer kundig in geleverde materialen, goed advies, snelle levering, nemen zelf tijdig contact op bij verwachte uitloop van levertijd.
Pluspunten
Prima en heel snel geregeld,,ook het installatie kon zeer snel geregeld worden,we zijn zeer tevreden,,
Pluspunten
Bericht ingesproken en dezelfde dag teruggebeld. Diverse malen telefonisch contact gehad ook op zondag. Goed met ons meegedacht en goede adviezen gegeven. Na melding foute informatie op de website is dit direct aangepast. Helaas ging het met de verzending niet helemaal goed maar mogelijk lag dat aan TPG post. Uiteindelijk binnen een week geleverd.
Pluspunten
Heb nu 3 totaal Groepenkasten besteld bij superflink en de communicatie is perfect Leo denk met je mee en zorgt ervoor dat je de bestelling optijd in huis heb
Pluspunten
vlot prima kwaliteit
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Wat een fijn bedrijf en wat snel geleverd binnen een dag .
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten kan gewoon niet beter .
Pluspunten
Goede service gewoon zo doorgaan
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
Makkelijk te benaderen en goed advies.
Pluspunten
Weet ik nog niet
VerbeterpuntenMeer de tijd nemen voor klanten die niet precies weten wat ze het beste kunnen kopen voor hun klein probleempje. Proberen om nog een beetje sneller te gaan leveren.
Pluspunten
Uitstekende prijs kwaliteit verhouding. Snelle levering en vragen worden snel en vakkundig beantwoord.
Pluspunten
Goede communicatie en snel geleverd
Pluspunten
doordat aardlekschakelaars nog aangeleverd moesten worden , duurde het wat langer, met verzenden, op zich niet erg , Echter had men dit kunnen doorgeven, Moest nu eerst zelf een email sturen voordat met dat antwoord kwam
Verbeterpunteninstalatie zou verzorgd worden door een instalateur via dit bedrijf, helaas was de instalateur niet zo snel om afspraak te maken, Dus dat zelf geregeld
Pluspunten
Toen er de volgende werkdag niet geleverd kon worden door omstandigheden, werd ik hiervan telefonisch op de hoogte gesteld
Pluspunten
Als er iets niet op voorraad is wordt je direct geeld. goede service