Pluspunten
Goede kwaliteit tegen een geode prijs
Pluspunten
snelle levertijd
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Degelijk werk
VerbeterpuntenEerder laten weten waarom het even duurt voordat de spullen worden geleverd. Heb nu zelf gebeld wanneer mijn bestelling zou komen.
Pluspunten
Snelheid, vakkundigheid, behulpzaamheid
VerbeterpuntenEigenlijk geen, onderdeel was niet op voorraad en daardoor duurde het even, was net op tijd binnen!
Pluspunten
Wetende dat het product in Nederland niet wordt gevoerd en dus besteld bij de fabrikant in Slovenië moest worden besteld, ontving ik de bestelling binnen 2 dagen. Dit noemt men service. Chapeau
Pluspunten
snelle levertijd en goede prijs kwaliteidsverhouding
Pluspunten
Duidelijke communicatie, werd direct gebeld dat er een iets langere levertijd was.
Pluspunten
Snelle levering en mooie kasten voor betaalbare prijs.
Pluspunten
Nette website die niet helemaal intuitief is. Aan de tel. door de website geleid en zo doende goed kunnen bestellen. De kasten zien er netjes uit en werken naar tevredenheid. Vragen zijn met vakkennis beantwoord.
Pluspunten
technisch goede ondersteuning per telefoon.
de kasten zijn vrij slap voor de montage. de verbindingsstukjes kunnen breken. als de kast eenmaal gemonteerd zit is het verder goed. de levering was snel en goed
Pluspunten
uitstekend persoonlijk advies, zelfs in het weekeinde zeer concurrerende prijzen klant specifieke wensen worden meegenomen klein issue in het werk werd a la minute opgelost
Verbeterpuntenlevering was een paar dagen later dan oorspronkelijk aangegeven (voor mij geen probleem, maar kan voor andere klanten mogelijk een planningsprobleem opleveren) 1 falende aardlekschakelaar in de kast; een nieuwe, werkende werd binnen 24 uur geleverd, maar dit defect is niet vóór verzending gevonden (welke checks worden gedaan?)
Hartelijk dank voor uw review! Het spijt ons enorm dat u een kast met een defect heeft ontvangen. De productie begint bij Iskra welke haar componenten maakt en test alvorens ze te verpakken. Daarna worden ze naar ons verzonden. Daarna versturen wij de complete kasten met de desbetreffende componenten getest en doorgemeten door. Aangezien u onze installatieservice bestelde, test vanzelfsprekend de door ons aangestuurde lokale installateur uw installatie waardoor we snel konden ingrijpen. Daarmee blijft als enige obstakel het transport. Ik ben in ieder geval blij dat u ons alsnog hoog waardeert en hopen dat u nog lang zult genieten van de door ons geboden producten en adviezen. Groet, Leo Karstel Eigenaar SuperFlink.nl
Pluspunten
Hier nieuwe meterkast besteld voor een uiterst goede prijs. Installatieservice erbij genomen. Werkt goed samen met installateurs. Kortom: Aanrader
Hartelijk dank!
Pluspunten
Klantvriendelijk en snelle reactie
Dank voor uw feedback!
Pluspunten
Persoonlijke benadering. ook 's avonds bereikbaar.
We staan onze klanten graag te woord. Sterker nog, we hopen dat mensen bellen alvorens ze bestellen. We komen erg vaak mensen tegen die hun oude installatie slechts vervangen zonder rekening te houden met de huidige wensen, plichten en bovenal logica. Hartelijk dank voor uw tijd ons nog even te waarderen. Groet, Leo