Pluspunten
Nietwetende dat ik mijn Meterkast moest aanpakken voor mijn nieuwe keuken, heeft Leo door creatief mee te denken mij geholpen. Een bedrijf bij mij in de buurt vroeg de helft meer en wilde misbruik maken van mijn situatie. Door toedoen van Leo en Ruud de installateur is mij een hoop (financiële) ellende bespaard gebleven. Ik beveel dit bedrijf ten zeerste aan.
VerbeterpuntenOndanks dat de site aanheeft je offerte direct toe te sturen, gebeurde dit op zondag niet. Maandag direct telefonisch contact gehad.
Hoi Nadine, Jouw situatie was speciaal daar we niemand in jouw omgeving beschikbaar hadden en je letterlijk met je rug tegen de muur stond. Aangezien ik je niet zo snel kon helpen heb ik je eerst moeten teleurstellen maar je belde nogmaals met een duidelijk dringende roep voor oplossen van jouw probleem. Daarop hebben we alles op alles gezet om een installateur te regelen. Gelukkig is dat tegen de meerkosten van de afstand voor elkaar gekomen waardoor het gelukt is. Ruud is een topper en het was leuk je zo te kunnen helpen. Groet. Leo
Pluspunten
snelle service, duidelijke communicatie
Verbeterpuntenga zo door!
Hartelijk dank voor uw feedback! Fijn dat u tevreden bent. Groet, Leo Karstel Superflink.nl www.superflink.nl
VerbeterpuntenGeen.
Hartelijk dank voor uw tijd om ons te waarderen. Groet, Leo Karstel www.superflink.nl
ontvangstadres: kast werd niet op ontvangstadres bezorgd. Moest 60 kilometer rijden om in ontvangst te nemen. Waar het misverstand ligt is niet duidelijk geworden.
Hartelijk dank voor uw waardering. De door u zelf geregelde installateur heeft besteld. Deze heeft waarschijnlijk per abuis de kast laten bezorgen op een adres waar deze hoogst waarschijnlijk bij een eerdere bestelling heeft laten afleveren. Ons systeem laat toe dat het factuur adres afwijkt van het leveradres. Zodoende kunnen installateurs hun materiaal laten bezorgen op diverse locaties. Maar geheel duidelijk is het ons inderdaad ook niet. Wij voeren slechts uit wat u opgeeft. Groet, Leo Karstel
Pluspunten
Prima product, goed bedrijf.
VerbeterpuntenEr stond in de bevestigingsmail dat het zaterdag geleverd zou worden, werd uiteindelijk de dinsdag erop.
Hartelijk dank. Soms is het logistiek gezien lastig om de aanvragen tijdig binnen te krijgen. We bellen en informeren zo snel mogelijk indien er een afwijkende levertijd mocht zijn. Groet en dank voor het waarderen! Leo
Pluspunten
vlugge goede communicatie. reageren binnen 24 uur. Doen wat ze zeggen
Dank voor uw bericht! Groet, Leo Karstel www.superflink.nl
Pluspunten
Snelle levering en goede kwaliteit
Pluspunten
Goede duidelijke website Prettig contact met duidelijke antwoorden op vragen. Zeer duidelijke prijsstelling en montage assistentie Korte communicatie lijnen werkt super snel.
VerbeterpuntenGewoon doorgaan op deze voet .
Hartelijk dank voor uw waardering! Het was leuk u van dienst te zijn!
Pluspunten
Prima product , goede informatie en snelle levering
Hartelijk dank voor uw positieve waardering! Groet, Leo Karstel [email protected] www.superflink.nl 0524-711007 06-54977720
Pluspunten
Snel en goedkoop. Simpel dus.
Ik hoop niet dat we simpel zijn! ;) Maar snel en voordelig zijn we zeker. Dank voor uw waardering. Groeten, Leo Karstel www.superflink.nl 0524-711007
Pluspunten
Snelle levering en kwaliteit
Pluspunten
Goede bereikbaarheid, scherpe prijs, snelle levering
Hartelijk dank! Dat is precies wat we willen horen. Groet, Leo
Pluspunten
"Thumbs Up !"
TNX!
Pluspunten
Indien je het bedrijf niet kan bereiken, bellen ze wel snel terug.
VerbeterpuntenInformatie/bereikbaar op internet op tijd wijzigen. Dat is ook een onderdeel van kwaliteit. Up to date zijn namelijk. Info moet gewoon kloppen.
Dank voor uw feedback. We zullen kijken of we onze bereikbaarheidsinformatie beter kunnen neerzetten. Doel is om 7 dagen per week de gehele dag en avond bereikbaar te zijn. We merken dat mensen dat enorm waarderen. Zowel de particulier met specifieke vragen of kennis maar ook voor de allround professional die specifieke advies nodig heeft. Op 06-54977720 ben ik altijd bereikbaar! Groet, Leo