nee
Pluspunten
goedkoop en snelle levering
Pluspunten
Super service and advise. Excellent product for an awesome price. The installation company they recommended was also outstanding: Hordijk Elektrotechniek. I could easy have paid more than double the price somewhere else than Superflink. I highly recommend Superflink & Hordijk Elektrotechniek!!!
VerbeterpuntenKeep up the good work! Thanks Leo & Maurits!
Pluspunten
Snelle levering en ook snel een afspraak gemaakt voor de plaatsing. Deze is ook vakkundig gedaan.
Pluspunten
Het meedenken met de klant waar het artikel (groepenkast) moet kunnen voldoen, ook voor in de toekomst.
Pluspunten
Deskundig, snel en correct. Ook de inzet van het installatiebedrijf is geheel naar verwachting verlopen.
Trac & trace
Pluspunten
op 2 verschillende dagen besteld. Gecombineerd geleverd TOP
Pluspunten
prettige contacten goede uitleg van wat je koopt/nodig hebt
Verbeterpuntenhouden zo!
Pluspunten
Goede kwaliteit voor een mooie prijs.
VerbeterpuntenGewoon doorgaan
track en trace misschien
Pluspunten
er wordt goed en uitgebreide advies gegeven. prima communicatie
Verbeterpuntenaardlekautomaten waren niet gehele recht gemonteerd. Deze los gemaakt en opnieuw gemonteerd. De kast was van een dunner materiaal dan ik had verwacht.
Pluspunten
Ik ben zeer positief of de afwikkeling van mijn bestelling. Na een vraag omtrent wanneer ik de bestelling zal ontvangen, werd ik na een halfuurtje (om 19:00!) gebeld door de eigenaar dat het de zaterdag geleverd en of er iemand op het afleveradres aanwezig was. Ik beveel iedereen aan hier een order te plaatsen. Ga zo door!
Pluspunten
Duidelijke website
VerbeterpuntenIk mis een kaart om de indeling van de groeienkast op in te vullen
Pluspunten
Goed advies.
Pluspunten
Na mijn telefoontje over -wat late- levertijd (door drukte) werd order snel afgehandeld.
VerbeterpuntenSneller communiceren als beloofde levertijd niet haalbaae blijkt.
Pluspunten
Vakkundig.
VerbeterpuntenStickers?