Pluspunten
Snel, vakkundig.
Pluspunten
Optimale service en prima condities! Ook de montage was perfect geregeld en correct uitgevoerd. we gaan er van uit dat de kwaliteit van het materiaal helemaal in orde is.
VerbeterpuntenZou het écht niet weten; ga zo door!!
Pluspunten
Duidelijke site, zeer snelle levering
Pluspunten
Fantastische service, prijs valt reuze mee, denken mee en verstand van zaken. Prima product en heel snel geleverd. Erg handig met een electricien uit de buurt, 2 professionels die onafhankelijk van elkaar meedenken en echt betrouwbaar. Ik kan het iedereen aanraden
Pluspunten
Prima materiaal voor een gunstige prijs
Pluspunten
Dik tevreden, prima verdeler, keurig bedraad, complete en snelle levering.
Pluspunten
Top communicatie voor het configureren van mijn nieuwe meterkast, geheel volgens eigen specificatie. Snelle levering en ook de elektricien heeft snel contact gezocht. De installatie is verder probleemlees verlopen.
VerbeterpuntenVergeten om ook een nieuwe bel trafo in de meterkast te leveren, hiervoor hebben we de bestaande beltrafo hergebruikt.
Pluspunten
Ziet er goed.uit
Pluspunten
Snelle levering, concurrerende prijs, product ziet er goed uit. Na het stellen van een vraag snel een antwoord.
VerbeterpuntenIets betere eindcontrole van het product.
Pluspunten
zeer snel geleverd waarbij de prijs heel vriendelijk is doordat er geen verzendkosten betaald hoeven worden
Verbeterpuntenop deze voet doorgaan
Pluspunten
Belde s'avonds kreeg een voicemail en werd een uur later teruggebeld, top.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Vrijdag eind van de middag gebeld, dinsdag geleverd via Post NL, prima! Ik kon de door mij gewenste indeling niet vinden op de site, daar werd ik door SuperFlink uitstekend doorheen geholpen. Montage zou eerst "binnen 1 à 2 weken zijn". Na overleg kon het gelukkig sneller, Hordijk Electrotechniek kwam donderdagavond, en heeft de klus uitstekend geklaard!
VerbeterpuntenMontage door Hordijk Electrotechniek zou binnen 1 à 2 weken zijn. Dat was te lang, want een deel van mijn installatie lag er uit (oude groepenkast had het opgegeven)! Klein verbeterpuntje: beter had men vooraf even gevraagd wanneer het nodig was...
Pluspunten
Snel en je wordt goed geholpen
VerbeterpuntenN.v.t
Pluspunten
Snelle levering en goede kwaliteit.
Verbeterpunten.
Pluspunten
Correct levering 100% volgens afspraak.