Pluspunten
goed contact erg tevreden
Pluspunten
Weer een goed kast. Bedankt.
Pluspunten
Heel fijne communicatie, vakmanschap en aanbod defecte spullen te onderzoeken (mogelijk nog garantie). Hulde!
VerbeterpuntenAch, de bestelde goederen bleven een dag liggen, gewoon een foutje bij de verzending. Maar na 1 telefoontje werd dit meteen opgelost.
Pluspunten
Algehele zeer positieve indruk
VerbeterpuntenKan op dit moment niets toevoegen
Pluspunten
Gewoon Top!!
Pluspunten
Goede artikelen voor weinig geld
Pluspunten
perfect geregeld en uitstekende prijs
Pluspunten
Je wordt goed geholpen aan de telefoon en ze weten ook waar ze het over hebben. Advies is gewoon goed! Je geeft bij de bestelling aan hoe je de groepen verdeeld wilt hebben en het komt precies zo binnen. De installateur belt de volgende dag meteen om een afspraak te maken.
Verbeterpunten1) Het zou mooi zijn als er ook meterkasten zouden zijn zonder klepjes 2) Klepjes komen bekrast aan, zou netter zijn als er folie omheen zat
Pluspunten
Klantvriendelijk
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Ik ben zeer goed geholpen,met het kiezen van mij groepenkast.
Verbeterpuntenvolgens mij kan het niet beter.
Pluspunten
Snelle levering, goede prijzen, ontzettend goede communicatie, goede Hulp bij fout bij bestelling. Top zaak.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle levering en voor zover ik het kan beoordelen een goede kwaliteit
Pluspunten
goed contact en snelle levering
Verbeterpuntenzou wat niet weten
Pluspunten
Snel geleverd en ze hadden precies wat we nodig hadden.
Pluspunten
Meterkast voor een aantrekkelijke prijs ! Snelle levering en goede prijs/kwaliteit verhouding. Prettig monteren doordat bijvoorbeeld alle schroefverbindingen zijn opengedraaid.
Pluspunten
Snelle service en goed overleg met m'n elektricien, ik heb alleen de bestelling gedaan