Pluspunten
Klantvriendelijk en snelle levering voor een goede prijs
Pluspunten
Goede communicatie.
Pluspunten
snel en vakkundig geregeld
Pluspunten
Zondags besteld dinsdags bezorgd top!!!!
Pluspunten
Na bestellen krijg je best wel; snel bericht over de verdere behandeling van je bestelling. Als deze eenmaal verstuurd is is het prima te volgen en krijg je je bestelde product opp de datum en tijd die belooft is. .
Pluspunten
werd zelfs nog gebeld door dit bedrijf waarvoor ik de desbetreffende materialen voor nodig had zodat ik niet per ongeluk iets verkeerds bestelde. altijd fijn een bedrijf dat meedenkt met de klant
Pluspunten
Eigenlijk zou ik alleen maar tienen willen invullen. Op alle fronten perfecte ondersteuning. Clientgericht, behulpzaam, scherpe prijs en supersnelle levering.
VerbeterpuntenWeinig. Wat de kasten betreft: buizeninvoer wat lastig. Strip is erg soepel. Zou stugger mogen zijn.
Pluspunten
Goed snel en erg behulpzaam
Pluspunten
Overzichtelijke website, uitstekende service en levering
Pluspunten
fijne communicatie en snelle correcte levering.
Pluspunten
alles correct afgehandeld
Verbeterpuntenkan geen verbeterpunten aanreiken
Pluspunten
Prettig contact en vakkundig advies. Zeer snelle levertijd. Alles op vertrouwelijke basis.
VerbeterpuntenWens dit nog jonge bedrijf veel succes in de toekomst. Groei gaat zeker lukken op weg naar een groter bedrijfspand.
Pluspunten
Perfect geregeld!!