Pluspunten
snelle levering en communicatie
Verbeterpuntengeen factuur bijgeleverd, dus al probleem bij eventuele garantieclaim
Pluspunten
Wij zijn tevreden, nogmaals dank voor dit produkt!
Pluspunten
Goede prijs kwaliteit en incl. verzenden
Pluspunten
Werd al vrij snel gebeld dat iets niet op voorraad was en dat dit enkele dagen later dan normaal pas verstuurd kon worden. Vond het fijn dat ze belden en ik er mijn planning op kon aanpassen.
Geen verbeterpunten
Pluspunten
goed advies, communicatief personeel, echt aardige mensen, super scherpe prijzen bijv een aardlekautomaat van ~ 73,- EUR voor maar liefst 36.6 EUR dus 50% korting. bovendien er zijn geen verzendkosten in rekening gebracht :)))
Pluspunten
Makkelijk, duidelijk, transparant
VerbeterpuntenWeet ik nog niet
Pluspunten
Fraaie waar voor je geld. Kast kwam voorbedraad, dat scheelt weer werk.Alle buisinvoeren aan de bovenkant, dat is eenvoudig aansluiten. Maandag besteld, dinsdag in huis.
Pluspunten
Goede website en goede prijzen
VerbeterpuntenZou het niet weten alles is duidelijk
Pluspunten
Service is zeer goedI
Pluspunten
Super bedrijf, Goedkoop en zelfs na aankoop kon de installatie service nog worden geregeld. Kan iedereen aanbevelen hier aankopen te doen. Ik ga hier zeker in de toekomst nog meer gebruik van maken.
Pluspunten
Snel en eerlijk advies.
VerbeterpuntenGa zo verder
Pluspunten
Een goed product voor een redelijke prijs.
Pluspunten
Goed advies, supersnelle levering
Pluspunten
Ze denken met je mee met kennis van zaken + uitstekend advies en natuurlijk voor een goede prijs/kwaliteit verhouding.