Pluspunten
Snelle en goede service. Ik heb een uitstekende uitleg gehad voor de spullen die ik nodig hd
Pluspunten
Goede communicatie ze zitten er boven op ook in het weekend
Pluspunten
Heldere website. Direct actie na een vraag
VerbeterpuntenBorging van de uitvoering, qua snelheid van een afspraak maken. De uitvoering zelf moet nog plaatsvinden (is conform afspraak).
Pluspunten
Goed product
VerbeterpuntenIk zou een Nederlandse beschrijving er bij willen hebben, en een kema keurmerk op het product
Pluspunten
Hallo Leo, nadat ik de bestelling had geplaats voor de groepenkast vond ik het een fijne ervaring dat er de volgende dag door jouw telefonisch contact met mij werd genomen om aan de hand van mijn vragen die ik bij deze bestelling had geplaats deze met mij door te nemen . Dit i.v.m. zonnepanelen en enkele losse elementen die ik bij de bestelling had geplaats en die tevens ook door jou werden aangesloten in de groepenkast die ik besteld had. Over de aansluiting van de groepenkast kan ik niets vermelden daar de installateur nog contact met mij moet opnemen. Verder kan ik iedereen SuperFlink aanraden.
Pluspunten
Goed en snel
Verbeterpunten2x In bouw kontact 220 doos Word nagestuurd is niet gebeurt !
Pluspunten
Dat ze snel leveren en groot assortiment.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Duidelijke website, goede omschrijving/specificatie
Verbeterpuntengebruik bij aardlek 30mA en 300mA niet hetzelfde plaatje. Is verwarrend. Omschrijving maakte dit weer goed.
Pluspunten
Bijzonder adequate opvolging van mijn order. Binnen twee dagen keurige voorgeinstalleerde groepenkast in huis. Bijzondere klasse!!
VerbeterpuntenGa vooral zo door. Ik zal u zeker aanbevelen.
Makkelijker zelf een kast samen kunnen stellen op de site
Pluspunten
zeer snelle service. telefonisch bereik baar (beter dan chat helpdesk)
Pluspunten
Super tevreden goede service telefonisch Leo gesproken goede uitleg super tevreden
VerbeterpuntenNiet
Pluspunten
Keurig netjes te woord gestaan en super service
Meterkast is niet op het afgesproken afleveradres afgeleverd op verzochte datum, echter op facturatie adres.
Pluspunten
Goede kasten, goede leverancier.
Pluspunten
Prima service, er wordt pro-actief meegedacht en de tijd genomen om even contact op te nemen voor verbeterpunten!
Pluspunten
Artikel is volgens afspraak geleverd.
VerbeterpuntenDe verzendkosten zijn niet duidelijk.
Pluspunten
Snelle levering. De groepenkasten zijn helemaal compleet.
Pluspunten
Een uitstekende groepenkast en uitstekende prijs kwaliteit verhouding. Afspraken worden nagekomen en de installatieservice is ook uitstekend.
VerbeterpuntenGa zo door!