Pluspunten
Nemen telefonisch contact bij vragen of voorstellen
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
snel, prima kwaliteit en via Superflink heeft een installateur alles netjes en goed geïnstalleerd. En dat alles in een paar dagen inclusief de levering. Top!!
Pluspunten
Goede informatie over levering Geleverd volgens afspraak en nette mails ontvangen.
VerbeterpuntenOp de Website staat dat er Kema Keur op de groepenkasten zit. Nadat ik deze had ontvangen zie ik dit nergens meer terug. Er zit dus geen Kema Keur op de Automaten. Ik ben netjes de volgende dag gebeld door Superflink en er is uitleg gegeven dat er strengere keurmerken aanwezig zijn. Ik vindt het toch jammer dat dit niet duidelijk vermeld is. Ik had voor kwaliteit een 5 gegeven hierdoor maar door de nette manier van terugbellen heb ik dit nu aangepast naar een 7.
Beste Hans, Onze IP40 kasten zijn Kema gekeurd tot 63A. Daarnaast hebben onze componenten het Duitse zware VDE keur. Dit is nog zwaarder dan de Kema eisen. Tevens hebben alle componenten CE keur en zijn zelfs voorzien van het Semko en NF keur. Hier bovenop geven we nog eens 8 jaar garantie. Indien u dit met een 5 wil waarderen stellen wij voor dat we de kast retour nemen en u uw geld terug betalen. SuperFlink streeft naar 100% klant tevredenheid. Wij nemen de waarderingen op Kiyoh dan ook extreem serieus. Laat u ons even weten hoe we u van dienst kunnen zijn ten einde uw onvrede weg te nemen? Met vriendelijke groet, Leo Karstel 0524-711007 06-54977720
Pluspunten
Goeie service en snel bezorgd.
Pluspunten
Goed geïnformeerd over 3fase aansluiting en bijbehorende kast. Snelle reactie op vragen/opmerkingen.
Pluspunten
Snelle levering en kwaliteit
Pluspunten
Prima prijs en kwaliteit, snelle en goede communicatie, prima installatieservice.
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Prettige telefonische communicatie, goed prijs/kwalitiet verhouding.
VerbeterpuntenWanneer onderdelen niet op voorraad zijn, dit ook op de site duidelijk vermelden.
Pluspunten
Telefonisch goede informatie gegeven. Product (inmiddels geïnstalleerd) keurig de volgende dag bezorgd en voldoet aan alle verwachtingen.
Pluspunten
Duidelijke website, goede garantie termijn, beter dan zowel goedkopere als duurdere leveranciers. Snelle offerte en levering van de gewenste configuratie. De bestelde bel trafo was defect. 1 mailtje (op zaterdag middag voor de pinksterdagen) en binnen 5 minuten antwoord dat er een nieuwe trafo wordt opgestuurd. Prima service zonder gezeur.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Ruime keuze, uitstekend advies, snelle levering en nette prijzen.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Goede communicatie. Meteen iemand met kennis aan de lijn.
Pluspunten
Prima levering volgens afspraak
VerbeterpuntenUitbreekpoorten meterkasten (plastic) kan beter.
Pluspunten
Levertijd zou een 10+ zijn als de keuze er zou zijn.
VerbeterpuntenGa zo door.
Pluspunten
Vriendelijke vakkundige reacties per telefoon en of mail
VerbeterpuntenVoorraad mag iets breder
geen