Pluspunten
goede en snelle service en goed mee denkend met de klant !!
betaling loopt niet soepel bij explorer11
In enkele uitzonderlijke gevallen moeten wij dit helaas bevestigen. Onze website maakt gebruik van scripts die bijvoorbeeld tijdens het afrekenen uw postcode en huisnummer automatisch aan de straat koppelt. Op deze wijze zorgt de module van PostNL dat er diverse extra klant services voor u beschikbaar zijn. Sommige browsers hebben problemen met deze scripts. Meestal zijn dit verouderde browsers waarbij het sowieso een goed idee is ze nioet meer te gebruiken, temeer, omdat ze doorgaans qua veiligheidheid nogal wat te wensen overlaten. Wij adviseren onze klanten bij problemen Google Chrome te installeren. Deze browser is veilig, snel en ondersteund een moderne webpagina zoals superflink.nl.
Pluspunten
Ze weten waar ze over praten.
Pluspunten
Dag na bestelling geleverd zonder klachten.
Pluspunten
Altijd bereikbaar als je een vraag hebt Goede kennis van zaken
Pluspunten
Goed advies! Snelle levering! Nette prijs!
Pluspunten
Iskra is een goed en degelijk merk. Ik heb ook een lasapparaat. Goede kwaliteit voor de helft van de prijs!
Verbeterpuntenik had ook kabels, 3 fasen stopcontacten enz nodig. Die moest ik elders kopen terwijl ik liever alles in een shop bestel
Pluspunten
Zeer snelle levering. Nog sneller dan toegezegd. Ik was daarom niet thuis, maar het kwam toch nog goed. Ook een zeer goede telefonische bereikbaarheid en dat kan niet van elk bedrijf gezegd worden. Ik wens jullie veel succes. Oh Ja, Ook mijn verdeelruimte zit vol Iskra apparatuur.
Pluspunten
Goed berijkbaar Geduldig
Pluspunten
Alles positief
Pluspunten
goedkoop
Pluspunten
Er ging iets mis met de levering, kreeg de verkeerde kast. Probleem is supersnel opgelost. allemaal netjes en goed, zelfs een fles wijn voor het ongemak. Ook de plaatsing van de kast snel en netjes afgehandeld. Gewoon een bedrijf wat kwaliteit en service geeft, perfect.
VerbeterpuntenIk zou het niet weten, zelfs als het fout gaat , gaat het nog goed.
Pluspunten
Zeer snelle levering en deskundig advies
Pluspunten
Nemen de tijd om zeker te weten dat je krijgt wat je zoekt. Service is helemaal top!
Pluspunten
Denkt mee Geeft veel vertrouwen.
Pluspunten
Erg deskundig advies en snelle en afgemonteerde groepenkast geleverd!
Pluspunten
Snelle levering Goede prijs Uitstekende telefonische voorlichting met tips