Zo als verwacht product ontvangen

Prima orde snel ontvang

Super duidelijk site

Weer eens wat gekocht Reden is goede advies en eerlijke prijzen Vorigende keer 2014 had ik een meterkast gekocht Kreeg goede uitleg en advies ook de monteur was super Dus een aanrader Etj Houben

Ervaring was prima

Voor zover het contact was en de levering en de snelheid van het product kan ik alleen maar positief zijn

Snelle levering zoals overeengekomen.

de goedkoopste en snel geleverd,gewoon top!

Ik viel achterover van het prijsverschil tegenover andere aanbieders!

Super snel en super goed

Goede site, helder, snelle afhandeling

Perfecte kasten. Zeer tevreden

Kasten altijd perfect zeer tevreden Toch een noot Ik bestel altijd de groepenkast 3 fasen met licht en kookgroep Dit doe ik bewust omdat ik weet dat diverse klanten waar ik 1fase kast in verleden heb geplaatst naar 3 fasen moet ombouwen Maar dan heb ik bruggen nodig om de hoofdschakelaar door te verbinden Zou het mogelijk zijn net als bij de kook plaat er bruggen bij in te doen Hoop van jullie een reactie terug te krijgen Groeten. Aad Koopmans Den Haag

superflinke levering

Zij leveren via Postnl. In dit geval betekent dat zaterdag levering. Donderdag avond laat besteld (volgens mij na 23:00) en zaterdag al in huis. Zou wel fijn zijn als het factuur er standaard niet bij zit.

goed advies en ook nog persoonlijk

goed advies en ook nog persoonlijk

Duidelijk contact, snelle levering

Goed product voor goede prijs

Snelle levering. Duidelijke omschrijving van het product. Al vaker besteld bij SuperFlink en bij anderen aanbevolen. ZEER tevreden !!!!!

Gister besteld vandaag geleverd.

Zeer duidelijk

Snelle levering.

Bezorging door Post NL zeer slecht

Groepenkast ziet er keurig uit

Goed en snelle levering

Goede prijs kwaliteit verhouding met snelle levering. Ook goede en duidelijke informatie

Goed, snel en correct

goede materialen en prijstechnisch niet te duur Snelle bezorging en afhandeling Zonder meer goed en aantrekkelijk

Heel goed.

Heel goed advies en snelle levering.

Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.

Snel en goed verpakt geleverd.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Denkt met je mee!

(Ongebruikelijk) materiaal besteld en de vraag gekregen of ik dit wel echt nodig had. Achteraf bleek dat ik deze best wel dure spullen niet nodig had en gelijk een passende oplossing geboden. Zeker een aanrader!

snel gevonden wat ik zocht.

Duidelijk, eerlijk en klantvriendelijk

Zelfs na een foutieve bestelling door mijzelf, dezelfde dag nog geld terug.

goede info, duidelijke website, prijs is o.k.

na een telefonische vraag waarop duidelijk werd geantwoord. Alsof het als vanzelfsprekend was dat schakelkasten standaard bekabeld werden, heb ik mijn bestelling geplaatst. Snel geleverd gekregen. Kortom zeer tevreden.

ik heb 'm nog niet

Aanvankelijk zou de levering al de volgende dag plaatsvinden volgens de webshop... Echter volgens de track-trace heeft PostNL m nog niet aangeboden gekregen van SuperFlink. Inmiddels wordt mij wel naar een ervaring gevraagd, die kan ik dus eigenlijk nog niet geven.. Vorige ervaring was goed.

altijd prettig zakendoen

goed advies snelle levering tegen strakke prijzen

Ballastweg 32

7741ZL Coevorden