Gewoon goed

top

Supersnelle levering

Kan niet beter

Goede feet back

soms als er een defect component geleverd word en er dan een melding van gedaan wordt. gebeurd er eigenlijk niets meer.

uitmuntend

Perfect geholpen via telefonische ondersteuning .

Fijn bedrijf dat meedenkt

En super snelle levering

Zeer snelle levering, prima site met duidelijke info

Aanrader

Uitstekende service

Bestellingen worden altijd netjes en vlot afgehandeld.

Goede service, altijd bereikbaar.

Heb mijn groepenkast een paar jaar terug hier gekocht, goede kwaliteit en knappe prijzen en bereikbaar voor vragen. Nu een extra uitbreiding voor zonne panelen en inductie aangevraagd. Werd prima geholpen en er wordt met je meegedacht en alles van één merk Iskra (dit is zeker niet één of ander k....n merk) Ben dus dik tevreden met de service, prijzen en de aanpak.

goede service

belde mij op of ik wel het juiste materiaal besteld had

Snelle levering en behulpzaam.

Snelle levering en behulpzaam.

Duidelijke info, snelle reactie en verzending

Leo is een vakman die weet waar die het over heeft!! Wij kopen al jaren bij Superflink voor onze bouw va. De chalets en we zullen dit blijven doen!

Superflink is superflink!

Savons besteld dag erna in huis! Leo is nooit te beroerd voor een vriendelijk antwoord. Kortom Supergoed !

Een uitstekend service

Voor een drietal installaties heb ik installatieautomaten van 10A 4P. Ik werd gelijk gebeld om te controleren of dat wel klopt. Ik vind dit wel een goed service waar men toch mee denkt met de klant en niet alleen de producten aan de man brengt.

prima service

in overleg voor een ander type gekozen welke wel op voorraad was als alternatief aangeboden door Super Flink.

Bestelling uiteindelijk goed gekomen

Na een week gevraagd waar mijn bestelling bleef. Er bleek iets te zijn misgegaan. Dat kan altijd. Hiervoor zijn excuses gemaakt en is het uiteindelijk goed gekomen. Zo hoort het.

super

top bedrijf

Betrouwbare en vriendelijk bedrijf

Goed om zaken mee te doen

Netjes op tijd en het juiste geleverd

Netjes op tijd en het juiste geleverd F

hoge kennis en geeft goed advies van groepenkasten

Gisteren besteld vandaag al in huis

Snelle levering, goede prijs en prima service.

Na bestelling van een produkt bleek dat een andere uitvoering van dit produkt beter voldeed aan de voorwaarden die hieraan gesteld werden. Hiervan werd ik even telefonisch van in kennis, waarvoor hartelijk dank. Het omzetten van de order was ook geen probleem.

goed en op tijd geleverd

goed stevig verpakt en op tijd geleverd

Ballastweg 32

7741ZL Coevorden