Nieuwe BBQ-ervaring

Pitt Boss 440D (showroom model) kon alleen opgehaald worden. Mark stond al te wachten en heeft prima geholpen. Uitgelegd en andere tips gegeven. Na eerste gebruik (spare ribs volgens 3-2-1) heel tevreden met de werking van deze Q. Smaakte verrukkelijk. Temperatuur in deksel is nagenoeg gelijk aan de ingestelde temperatuur. De Q nodigt uit om meer recepten uit te proberen.

Napoleon bbq met stand besteld.

Er is alles aan gedaan om de bbq op tijd te leveren. Zelfs telefonisch contact op zondag. Heel tevreden

Prima contact

Hebben een Pitt Boss bbq besteld, vorige week gebeld over de levering. Gisteren ontvangen. Keurig verpakt, keurig afgewerkt

Na telefonisch contact, overtuigt en de pellet bbq besteld! Eerste ervaring super! Helaas geen probes erbij maar worden keurig nageleverd! Top!

Vandaag besteld morgen opgehaald

Ik had op het laatste moment veel houtskool nodig. 'S middags besteld en de vilgende morgen kon ik het ophalen in Hoofddorp. Top geregeld. Bedankt Marieke.

Bleek toch de zak met houtskool echt op te zijn. Prettig belcontact en zelfs ophaal op zondag. Snelle actie. Top

Door computerfout toch een review

Ik heb onlangs helemaal niets besteld maar wel in mijn inbox een orderbevestiging gekregen Is niet erg dacht ik foutje kan gebeuren Maar toen gevraagd of ik een enquete wil invullen Niets ontvangen ( klopt heb immers niks besteld) dus de enquete verzoek verwijderd. Een herinnering ontvangen om de enquête in te vullen. Bleek achteraf een fout te zijn in het computersysteem na een restore. Kan gebeuren.... 2 jaar geleden wel een Primo Large gekocht bij Harm en toen geen review gegeven. Die mogelijkheid was er toen niet. Dus nu van de gelegenheid gebruik maken om alsnog mijn ervaring te delen. De Primo Large is een super aankoop. Echt een aanwinst en Harm kwam het thuis afleveren. Later ook nog met een klein groepje een workshop gevolgd. Echt een aanrader om die te volgen.

Prima prijs, snelle levering

Vriendelijk en behulpzaam

Pit Boss Navigator samen met accessoires en pellets gekocht bij MeerBBQ. Deze was op dat moment nog niet op voorraad, maar de belofte dat deze binnen 'een paar dagen' binnen zou komen klopte als een bus. Contact verliep prettig, ook toen de eerste levering via DHL niet helemaal goed ging kon ik de mensen van MeerBBQ eenvoudig bereiken en dachten ze met mij mee aan een oplossing.

Heel klantvriendelijk

Kundig geholpen en zeer vriendelijk te woord gestaan. Erg snelle levering ook.

Goede persoonlijke service

Top service!

Snelle communicatie en levering (ook binnen garantie)!

Snelle correcte levering

Prettig onderhoud met Harm gehad over mijn wensen en heel blij met de aanschaf

Goed geregeld

Kwam tot realisatie dat mijn zak met kolen leeg was. Na een bel direct langs kunnen komen bij het magazijn om twee zakken op te pikken. Fijn en snel geregeld.

Bijzonder prettig geholpen.

Door eigen stupiditeit ging er iets kapot. En een goed advies is e.e.a omgeruild en vervangen.

SUPER

Een vraag, stuur een mail en binnen een uur antwoord. Bestelling geplaatst en binnen de 24u had ik deze! Mooie prijs en super communicatie met professionele afhandeling.

Bestelling dezelfde dag nog opgehaald. Voor herhaling vatbaar.

Snelle service levering van toptoestel

Prima en snelle service. Vragen snel beantwoord en snelle levering met goede opvolging

Super goede service

Heel vriendelijk en goede service

Goed advies en snelle service

Harm heeft heel goed geholpen met zijn advies, waarbij de goedkopere opties beter was. Daar houd ik van. Je klant goed adviseren, waarbij je misschien wat minder omzet. Maar het resultaat is dat ik weer terug kom bij Harm.

Goede communicatie snelle levering!

Goede prijzen, veel voorraad goed advies!

Eigenaar met passie voor BBQ, Mooie producten.

Erg en netjes

‘S middags op goede vrijdag besteld en zaterdag al binnen. 4 grote dozen met houtskool. Het seizoen kan beginnen.

Super service!

Ik was laat met mijn bestelling, maar kon het de volgende dag al afhalen. Super service! Erg vriendelijk en snelle reactie.

Prijs en levering perfect

De bestelde BBQ Thermometer voor een juiste prijs , zeer snel geleverd. Top !!

Ampèrestraat 2 Hal-11

2181 HB HILLEGOM

0646204171

Over MeerBBQ

MeerBBQ is uw specialist voor uw barbecue en accessoires. Wat maakt ons zo speciaal? Wij werken vanuit (wedstrijd)ervaring en passie voor de barbecue. Daarnaast geven wij advies, informatie en beantwoorden wij uw vragen. Ook na de aankoop. U kunt als klant ons altijd bellen voor informatie of tips als u gaat barbecueën. We verkopen dan ook geen barbecues waarvan wij niet overtuigd zijn dat het een top product is of juist een aanvulling is op de gevestigde orde in barbecue land. Daarnaast hebben wij speciale producten zoals eerste kwaliteit professionele houtskool en barbecue accessoires. MeerBBQ is uw Premium Reseller voor: Primo Grills and Smokers keramische barbecue buitenkeuken. Napoleon Grills Daarnaast leveren wij de beste houtskool van Nederland, Black Ranch Premium steakhouse houtskool. Wij proberen juist de speciale en buitengewone producten aan de man te brengen. Veel plezier met zoeken. En denk eraan, ......barbecueën is meer dan grillen alleen!