3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle levering en goede prijs kwaliteit verhouding

Pluspunten

Nette afhandeling

Pluspunten

Super service , bedankt voor de thermometer Mvg uit waalwijk

Pluspunten

Snelle verzending en goed ingepakt

Pluspunten

Zeer enthousiast, overtuigend en flexibel

Kan zo niets verzinnen, misschien iets beter luisteren naar de behoefte, adviseren en deze op een rijtje zetten. Gewoon prima bedrijf verder

5 Sterne: perfekt, auf jeden Fall empfehlenswert

Positive

Hat alles hervorragend geklappt und sehr schnelle Lieferung.

Pluspunten

Eigenaar zeer vriendelijk, verstand van zaken. Goede uitleg. Zeer correct afgehandeld, ben erg blij met mijn Primo.

Pluspunten

Prima website en snelle afhandeling!

Wellicht een goedkoper verzendtarief aanbieden voor items die in een enveloppe verstuurd worden.

Pluspunten

Duidelijke website, goede prijs, goede en snelle levering

verzendkosten niet in rekening brengen bij aankopen vanaf een bepaald bedrag.

Pluspunten

Snelle levering,alles ok!

Pluspunten

Snelle levering en de Primo volledig geinstalleerd. Compleet startpakket als houtskool, aanmaakblokjes enz bijgeleverd, we konden meteen beginnen :-)

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Bestelling op zondag gedaan, aflevering zou dinsdag zijn, toen woensdag, nu wordt het donderdag. De BBQ is vandaag (woensdag), dus het pakket gaat weer retour. 4 werkdagen bezorgtijd is te veel !

Niet beloven dat verzending 1 à 2 werkdagen duurt.

Pluspunten

Ik heb begin van de week mijn primo large met asseccoires besteld en nog vóór het einde van de week in huis. Ik had nog wat vragen via de mail en die waren binnen twee uur naar tevredenheid beantwoord. Kortom snelle service vriendelijke mensen en gebruiksvriendelijke website!... EEN AANRADER!!

Pluspunten

Enorm vlug geleverd.

Bankcontact werkte niet dus heb ik een overschrijving gedaan... geen probleem, alles ging vlot.

Pluspunten

Alles volgens afspraak, helmaal goed

Pluspunten

Ik heb de Napoleon bbq lampjes gekocht. Vriendelijk en kundig geholpen. Heb de lampjes zelf opgehaald. Kom er zeker nog een keer terug. Groot assortiment bbq accessoires. Top!

Pluspunten

Snelle levering. Snel reactie op vragen

Pluspunten

gewoon goed snelle levering alles top ik ga er in de toekomst weer bestellen

Pluspunten

Snelle correcte levering en super goede prijs. Bij vragen op mail ook zeer snel antwoord. Gewoon zoals het hoort!

Pluspunten

Vriendelijk en persoonlijke zorg mbt levering. Buiten kantoor uren, wat voor mij het best uit kwam

Pluspunten

Snelle goede levertijden. Prima service

Pluspunten

Prima prijs, (te) snelle levering

Levering vond eerder dan gevraagd en bevestigd plaats. Gelukkig was er toevallig iemand thuis, dus heeft geen problemen opgeleverd.

Ampèrestraat 2 Hal-11

2181 HB HILLEGOM

0646204171

Over MeerBBQ

MeerBBQ is uw specialist voor uw barbecue en accessoires. Wat maakt ons zo speciaal? Wij werken vanuit (wedstrijd)ervaring en passie voor de barbecue. Daarnaast geven wij advies, informatie en beantwoorden wij uw vragen. Ook na de aankoop. U kunt als klant ons altijd bellen voor informatie of tips als u gaat barbecueën. We verkopen dan ook geen barbecues waarvan wij niet overtuigd zijn dat het een top product is of juist een aanvulling is op de gevestigde orde in barbecue land. Daarnaast hebben wij speciale producten zoals eerste kwaliteit professionele houtskool en barbecue accessoires. MeerBBQ is uw Premium Reseller voor: Primo Grills and Smokers keramische barbecue buitenkeuken. Napoleon Grills Daarnaast leveren wij de beste houtskool van Nederland, Black Ranch Premium steakhouse houtskool. Wij proberen juist de speciale en buitengewone producten aan de man te brengen. Veel plezier met zoeken. En denk eraan, ......barbecueën is meer dan grillen alleen!