Met verstand van zaken
Hoi Peter, Het is geweldig om te horen dat je zo'n positieve ervaring had met jouw reparatie bij ons! Het is altijd ons doel om professionele service te bieden met originele onderdelen, en we zijn blij dat we wederom aan je verwachtingen hebben voldaan. Vriendelijke groet, Martijn Phone Repairs
Al meerdere keren bij Martijn geweest, ook andere familieleden. Allemaal zeer tevreden en zeker ook terugkerende klanten. Aan te bevelen !
Hoi Pieternel, Het is geweldig om te horen dat je zo'n positieve ervaring had met jouw reparatie bij ons! Het is altijd ons doel om professionele service te bieden met originele onderdelen, en we zijn blij dat we wederom aan je verwachtingen hebben voldaan. Vriendelijke groet, Martijn Phone Repairs
de reparatie werd snel en erg goed vakundig uitgevoerd
Hoi Piet, Het is geweldig om te horen dat je zo'n positieve ervaring had met jouw reparatie bij ons! Het is altijd ons doel om professionele service te bieden met originele onderdelen, en we zijn blij dat we aan je verwachtingen hebben voldaan. Vriendelijke groet, Martijn Phone Repairs
Je maakt niet vaak mee dat een reparateur vraagt of een reparatie wel echt nodig is. Martijn dus wel. Die eerlijkheid is bijzonder en dan fixt hij ook nog eens de apparaten waar we mee vergroeid zijn, als een pro. Ik heb er twee telefoons en een laptop heengebracht voor nieuwe accu's. Dat ging sneller dan dat ik mijn neus kon snuiten. Ok, iets langer, maar je begrijpt wat ik bedoel. Tip: blijf hangen tijdens de reparatie en maak een praatje met Martijn. Is gezellig.
Hoi Eelco, Het is geweldig om te horen dat je zo'n positieve ervaring had met jouw reparatie bij ons! Het is altijd ons doel om professionele service te bieden met originele onderdelen, en we zijn blij dat we aan je verwachtingen hebben voldaan. Vriendelijke groet, Martijn Phone Repairs
Altijd netjes gemaakt voor een marktconforme prijs.
Hoi Marcel, Het is geweldig om te horen dat je zo'n positieve ervaring had met jouw reparatie bij ons! Het is altijd ons doel om professionele service te bieden met originele onderdelen, en we zijn blij dat we aan je verwachtingen hebben voldaan. Vriendelijke groet, Martijn Phone Repairs
Iphone achterkant laten vervangen is weer als nu wn zoals afgesproken binnen de geplande reparatie tijd.
Hoi Rene, Het is geweldig om te horen dat je zo'n positieve ervaring had met jouw reparatie bij ons! Het is altijd ons doel om professionele service te bieden met originele onderdelen, en we zijn blij dat we aan je verwachtingen hebben voldaan. Vriendelijke groet, Martijn Phone Repairs
Snelle dienstverlening aan huis. Gunstige prijs. Accu vervangen en toegangspoort van iPhone vernieuwd. Prima!!
Hoi Frans, Het is geweldig om te horen dat je zo'n positieve ervaring had met jouw reparatie bij ons! Het is altijd ons doel om professionele service te bieden met originele onderdelen, en we zijn blij dat we aan je verwachtingen hebben voldaan. Vriendelijke groet, Martijn Phone Repairs
Snel een afspraak kunnen maken waardoor ik ‘meteen’ aan de beurt ben, een hartelijke ontvangst bij de reparatie en klaar terwijl je wacht. Super!
Hoi Peter, Het is geweldig om te horen dat je zo'n positieve ervaring had met jouw reparatie bij ons! Het is altijd ons doel om professionele service te bieden met originele onderdelen, en we zijn blij dat we aan je verwachtingen hebben voldaan. Vriendelijke groet, Martijn Phone Repairs
Door middel van enkele mails over en weer een afspraak gemaakt. Op de afspraak na een korte inventarisatie van de MacBook Pro, afgesproken wat er moest gebeuren. Het eerlijke verhaal was erg prettig. Nadat ik de MacBook Pro weer in het bezit had ware de problemen verholpen.
Hoi Jeroen, Het is geweldig om te horen dat je zo'n positieve ervaring had met jouw reparatie bij ons! Het is altijd ons doel om professionele service te bieden met originele onderdelen, en we zijn blij dat we aan je verwachtingen hebben voldaan. Vriendelijke groet, Martijn Phone Repairs
Super correct !!!
Fijn communicatie en professioneel geholpen.
Hoi Gerben, Het is geweldig om te horen dat je zo'n positieve ervaring had met jouw reparatie bij ons! Het is altijd ons doel om professionele service te bieden met originele onderdelen, en we zijn blij dat we aan je verwachtingen hebben voldaan. Vriendelijke groet, Martijn Phone Repairs
Ik had een nieuwe accu nodig en vond Martijn via internet. Dacht ik waag er een appje aan en.....binnen 5 minuten antwoord. Een afspraak was zo gemaakt. De raparatie zelf verliep snel en soepel. Leuk en leerzaam om mee te kunnen kijken tijdens de reparatie. Binnen 30 minuten was de klus vakkundig geklaard en voelde mijn mobiel weer als nieuw. En de prijs??? 70 euro voor een originele accu was echt helemaal top. Al met al een aanrader en ik zal in voorkomende gevallen zeker weer gebruik maken van Martijns diensten. En.....bijna vergeten, gratis parkeren voor de deur!
Hoi Jan, Het is geweldig om te horen dat je zo'n positieve ervaring had met jouw reparatie bij ons! Het is altijd ons doel om professionele service te bieden met originele onderdelen, en we zijn blij dat we aan je verwachtingen hebben voldaan. Vriendelijke groet, Martijn Phone Repairs
Ik kon snel terecht en mijn telefoon is weer zo goed als nieuw. Hoe dit op langere termijn uitpakt moet ik nog zien, want ik ben er pas geweest. Maar ik kreeg een goede indruk. Er is gebruik gemaakt van originele onderdelen ter vervanging. Nogmaals bedankt!
Hoi Sabine, Het is geweldig om te horen dat je zo'n positieve ervaring had met jouw reparatie bij ons! Het is altijd ons doel om professionele service te bieden met originele onderdelen, en we zijn blij dat we aan je verwachtingen hebben voldaan. Vriendelijke groet, Martijn Phone Repairs
Goede snelle service
Hoi Cees, Het is geweldig om te horen dat je zo'n positieve ervaring had met jouw reparatie bij ons! Het is altijd ons doel om professionele service te bieden met originele onderdelen, en we zijn blij dat we aan je verwachtingen hebben voldaan. Vriendelijke groet, Martijn Phone Repairs
Fijne communicatie. Afspraak snel gemaakt. Reparatie snel.
Hoi Marinus, Het is geweldig om te horen dat je zo'n positieve ervaring had met jouw reparatie bij ons! Het is altijd ons doel om professionele service te bieden met originele onderdelen, en we zijn blij dat we aan je verwachtingen hebben voldaan. Vriendelijke groet, Martijn Phone Repairs
Hoi Jasper, Het is geweldig om te horen dat je zo'n positieve ervaring had met jouw reparatie bij ons! Het is altijd ons doel om professionele service te bieden met originele onderdelen, en we zijn blij dat we aan je verwachtingen hebben voldaan. Vriendelijke groet, Martijn Phone Repairs
Helaas ontkwam schade aan mijn telefoon ook mij niet, gelukkig na wat onderzoek kwam ik uit bij Phone Repairs. Snelle reactie op mijn aangegeven problemen en duidelijkheid over de kosten. Afspraak gemaakt, snel geholpen en op eventuele vragen altijd een antwoord. Zeker aan te raden mocht u enige schade hebben aan mobiel/tablet of dergelijke. Ga niet voor half werk maar kies voor kwaliteit!
Hoi Rick, Het is geweldig om te horen dat je zo'n positieve ervaring had met jouw reparatie bij ons! Het is altijd ons doel om professionele service te bieden met originele onderdelen, en we zijn blij dat we aan je verwachtingen hebben voldaan. Vriendelijke groet, Martijn Phone Repairs
Niks dan goede ervaringen aan dit adres. Vriendelijke ontvangst, uitleg hoe de reparatie in zijn werk gaat, originele onderdelen, schappelijke kosten én garantie! Daarnaast wordt alles zeer kundig en keurig vervaardigd.
Hoi Dirk, Het is geweldig om te horen dat je zo'n positieve ervaring had met jouw reparatie bij ons! Het is altijd ons doel om professionele service te bieden met originele onderdelen, en we zijn blij dat we aan je verwachtingen hebben voldaan. Vriendelijke groet, Martijn Phone Repairs
Uitstekende service en ik was snel geholpen.
Hoi Levi, Het is geweldig om te horen dat je zo'n positieve ervaring had met jouw reparatie bij ons! Het is altijd ons doel om professionele service te bieden met originele onderdelen, en we zijn blij dat we aan je verwachtingen hebben voldaan. Vriendelijke groet, Martijn Phone Repairs
Prima geholpen en snel gereageerd op mail.
Hoi Riny, Het is geweldig om te horen dat je zo'n positieve ervaring had met jouw reparatie bij ons! Het is altijd ons doel om professionele service te bieden met originele onderdelen, en we zijn blij dat we aan je verwachtingen hebben voldaan. Vriendelijke groet, Martijn Phone Repairs
Goede service, snel en vriendelijk.
Hoi Marlies, Het is geweldig om te horen dat je zo'n positieve ervaring had met jouw reparatie bij ons! Het is altijd ons doel om professionele service te bieden met originele onderdelen, en we zijn blij dat we aan je verwachtingen hebben voldaan. Vriendelijke groet, Martijn Phone Repairs
Goede en snelle service! Zeer klantvriendelijk, goede en snelle communicatie.
Hoi Brenda, Het is geweldig om te horen dat je zo'n positieve ervaring had met jouw reparatie bij ons! Het is altijd ons doel om professionele service te bieden met originele onderdelen, en we zijn blij dat we aan je verwachtingen hebben voldaan. Vriendelijke groet, Martijn Phone Repairs
Martijn is betrokken en geeft goed advies.
Hoi Robert, Het is geweldig om te horen dat je zo'n positieve ervaring had met jouw reparatie bij ons! Het is altijd ons doel om professionele service te bieden met originele onderdelen, en we zijn blij dat we aan je verwachtingen hebben voldaan. Vriendelijke groet, Martijn Phone Repairs
Afspraak gemaakt voor het vervangen van een smartphone accu. Bijzonder goede service: alles wordt op een begrijpelijk manier uitgelegd en terwijl je er bij zit wordt de accu vervangen. Mocht ik ooit weer een reparatie nodig hebben dan kom ik hier zeker terug!
Hoi Tim, Het is geweldig om te horen dat je zo'n positieve ervaring had met jouw reparatie bij ons! Het is altijd ons doel om professionele service te bieden met originele onderdelen, en we zijn blij dat we aan je verwachtingen hebben voldaan. Vriendelijke groet, Martijn Phone Repairs
Mijn iPhone had een moederbord reparatie nodig omdat de wifi chip kapot was. Volgens Apple is een moederbord reparatie niet mogelijk. Phone Repairs kan dit gelukkig wel. Zonder verlies van mijn data, Hulde!!
Hoi Perry, Het is geweldig om te horen dat je zo'n positieve ervaring had met jouw reparatie bij ons! Het is altijd ons doel om professionele service te bieden met originele onderdelen, en we zijn blij dat we aan je verwachtingen hebben voldaan. Vriendelijke groet, Martijn Phone Repairs
Ploossche hof 13
5233 HA 's-hertogenbosch
Wij zijn de smartphone en tablet reparatie specialist. Klaar terwijl u meekijkt, binnen 30 minuten! Bij Phone Repairs Den Bosch vind u het grootste aanbod smartphone en tablet reparaties van Nederland. Wij repareren meer dan 40 merken en vele honderden verschillende types smartphones en tablets. Wij gebruiken voor elke reparatie uitsluitend nieuwe originele onderdelen. Wij kunnen u ook helpen bij moederbord reparaties, niks is ons te gek. Wij repareren ook toestellen die minder mainstream zijn. Wij bieden een vertrouwde en betrouwbare service, zodat u keer op keer weer op onze dienstverlening zult vertrouwen.