Fantastisch!

Super snelle en goede service!

Vriendelijk en uitstekend werk afgeleverd

Vriendelijk en uitstekend werk afgeleverd

Vakmanschap

Klaar terwijl u gezellig aan het toe kijken ben

Aardig, netjes en duidelijk. Beste keuze voor snelle reparatie

Top, kundig en snel

Fijne snelle afhandeling van de reparatie. Tevens ontving ik kundige en interessante info betreffende de onderdelen van mijn telefoon.

Telefoon laadde niet meer op, bleek vuil te zijn. Het schoonmaken was Gratis!!!

Zeer kundig advies!

Klacht serieus genomen, goed advies, probleem opgelost!

Top geregeld!

Snelle en goede reparatieservice.

Vriendelijk & snel

vriendelijke man en snelle reparatie.

Ouderwets eerlijke en geweldige service

Nadat ik bij verscheidene bedrijven had geïnformeerd of zij de laadconnector van mijn (zakelijke) iPhone met spoed konden repareren (en dit niet lukte!) kwam ik uit bij Phone Repairs in Den Bosch. Martijn gaf al direct de tip om eens met een houten tandenstoker door de laadpoort te gaan omdat hij vermoedde dat zich daarin veel stof etc. zou kunnen hebben verzameld. Ik heb dat gedaan en ik kon er inderdaad een zeer behoorlijke dot stof en vuil uithalen. Na deze behandeling klikte de connector als nieuw in de oplaadpoort, probleem opgelost! Wat nu zo fantastisch is dat dit bedrijf met het grootste gemak de telefoon had kunnen innemen en mij vervolgens 80 euro in rekening had kunnen brengen voor een nieuwe laadpoort. Terwijl zij dan misschien gewoon even een tandenstoker gehanteerd hebben... Het siert Phone Repairs dat zij zich niet bezig houden met dit soort praktijken! Martijn vertelde mij dat hij zelden of nooit een laadconnector vervangt omdat het probleem (meestal) perfect zelf kan worden opgelost. Zijn motto: Eerlijk duurt het langst! Ik wil daarom Phone Repairs met een gerust hart en voor 100% aan te bevelen. Service en deskundigheid zoals iedereen het zou willen!

Snel en goed

Snel en vriendelijk geholpen. Nu, zo'n 4 maanden later, zit het nieuwe scherm er nog steeds goed op en ben ik blij met de kwaliteit.

Top service en snel klaar

Ik kon erg snel terrecht en telefoon was binnen half uur weer zo goed als nieuw.

Professionele betrouwbare hulp.

Camera van mijn mobiel was stuk, eerder laten repareren bij een zaak die meer kwaad dan goed eraan gedaan had. Martijn heeft het zeer kundig opgelost, originele onderdelen en kon mij goed uitleggen waar het fout was gegaan. Mijn foto's zijn weer haarscherp. Dikke dankjewel! Groeten Dionne van den Bijgaart

Super service!

Snelle en goede service!

fantastisch snel en goed

ik kon direct komen en mijn telefoon was binnen een mum van tijd gerepareerd. Dikke pluim voor deze man.

Topservice!

Snel en volgens afspraak gerepareerd.

Betrouwbaar

Ik ben een oudere man die wil kunnen vertrouwen dat een reparatie goed en niet te duur wordt gedaan. En hier was ik op de goede plek.

Super.

Goed geholpen

Eerlijk advies gaat boven alles

Onze tablet had een gebarsten scherm en die had in theorie vervangen kunnen worden. De behuizing was echter niet meer helemaal in orde, waardoor de plaatsing van een nieuw scherm werd afgeraden. Mede omdat het ook een groter risico op nieuwe schade zou betekenen. Het advies was om de reparatie niet uit te voeren. Mede om dergelijke eerlijke adviezen is Martijn al jaren onze vaste reparateur voor telefoons en tablets. Niet snel geld verdienen, maar een goed onderbouwd verhaal.

Goede en eerlijke service.

Goede en eerlijke service. In mijn situatie niet onnodig onderdelen vervangen.

Goed en snel geholpen!

Goede en vriendelijke service! Contact opgenomen via WhatsApp, daar wordt snel op gereageerd. Martijn is vriendelijk en professioneel. Telefoon doet het weer. Aanrader!

Top service. Scherm IPhone XR later vervangen.

Erg snel en vakkundig.

Spontaan en behulpzaam

Blij dat m'n tablet weer oke is. Nieuwe accu geplaatst, voor scherpe prijs. Martijn is verder spontaan en zeer behulpzaam. Phone repairs is een aanrader, voor herstel van telefoon of tablet.

Snel en zeer goed!

Telefoon met waterschade in het weekend kunnen brengen, eerder dan verwacht gerepareerd met deskundig advies. Martijn communiceert goed en is zeer transparant over zijn werk!

Ploossche hof 13

5233 HA 's-hertogenbosch

073 - 8220013

Over Phone Repairs

Wij zijn de smartphone en tablet reparatie specialist. Klaar terwijl u meekijkt, binnen 30 minuten! Bij Phone Repairs Den Bosch vind u het grootste aanbod smartphone en tablet reparaties van Nederland. Wij repareren meer dan 40 merken en vele honderden verschillende types smartphones en tablets. Wij gebruiken voor elke reparatie uitsluitend nieuwe originele onderdelen. Wij kunnen u ook helpen bij moederbord reparaties, niks is ons te gek. Wij repareren ook toestellen die minder mainstream zijn. Wij bieden een vertrouwde en betrouwbare service, zodat u keer op keer weer op onze dienstverlening zult vertrouwen.