Snel geregeld, super service!

Prettige communicatie en contact!

Duidelijk, eerlijke communicatie en super snel

Duidelijke communicatie, super snel en je kijkt letterlijk mee met de reparatie.

Fantastische ervaring!

Mijn iPhone X per ongeluk in de wc laten vallen. Meteen naar Martijn gegaan en die heeft hem kunnen redden. Kreeg zelfs een leentoestel mee om de tijd te overbruggen van de reparatie.

Zeker een aanrader om heen te gaan met je kapotte telefoon. Super aardige mensen die weten waar ze mee bezig zijn. Geen dagen wachten want binnen een half uurtje is het gefixt. Heel fijn geholpen echt heel erg tevreden

Fijne service en snel!

Fijne en goede service, was snel klaar en de prijs was goed!

Echt een aanrader top!

Snel met reageren en snel met repareren Echt een aanrader blijf hier altijd komen voortaan met mijn telefoon voor reparatie

No-nonsens snelle afhandeling, kundige reparateur

Fijn bedrijf om te komen, altijd snelle reactie. klaar terwijl je wacht. Nette prijzen!

Super snel en vriendelijk

Vandaag mijn scherm laten vervangen. Na lang zoeken naar een betrouwbaar bedrijf heb ik eindelijk een fijne en betrouwbare reparatie service gevonden.

Vlot en kundig geholpen

Martijn heeft het leven van m’n puber weer gered door het scherm te repareren.

Vriendelijk ontvangst ook fijn toen ik belde dat ik iets later was hij het goed opnam snelle service

Snelle goede en vriendelijke service.

Ik kon binnen het uur langskomen en ben toen meteen geholpen. In totaal duurde het maar een kwartier en in de tussentijd gezellig erbij gepraat. Een goede aanrader

Super snel en vakkundig.

Fijne service! Begint al bij een afspraak maken. Ben echt super tevreden en als ik weer iets met mijn telefoon heb, ga ik zeker weer terug.

Snel, correct en vriendelijk geholpen

Martijn is erg kundig en maakt tijd om ook zijn stappen uit te leggen. We zijn weer tevreden met een gemaakte telefoon naar huis gegaan.

Vlotte service en communicatie

Hetgeen de meeste tijd nodig had, waren de verzending en het terugzenden. De reparatie zelf was snel gebeurd en mijn toestel ziet er weer uit als nieuw. Alle communicatie gebeurde zeer vlot.

Heel snelle en kompetente reparatie

Xiaomi Mi 8 batterij vervangen

Super tevreden!

Snel afspraak kunnen maken via whatsapp. Scherm, accu en screenprotector van een iPhone vervangen in 30 minuten. Martijn werkt snel en professioneel en je ziet precies wat hij doet. Gebruikt uitsluitend originele onderdelen. Duidelijke factuur, betaling contact en via pin mogelijk. Zeer tevreden over de service!

Perfecte service

Ik kwam mijn telefoon brengen, omdat ik dacht dat de oplaadpoort van mijn telefoon stuk was. Echter toen ik er was bleek er viezigheid in te zitten. Deze werd gemakkelijk verwijderd en deze service was gratis. Ik zou hier in de toekomst zeker terugkeren voor reparatie.

Goede en snelle service, duidelijke uitleg en snelle reactie op appbericht. Aanrader.

Goede snelle service

Snel en adequaat gerepareerd

Top bedrijf!

Super fijn en netjes geholpen, kon snel terecht , eerlijk en deskundig. Ik zou dit bedrijf aan iedereen willen aanbevelen die iets stuk heeft omtrent telefoon, watch of tablet.

Zeer snel en vakkundig gerepareerd!

Contact opgenomen met Phone Repairs omdat de microfoon van mijn telefoon defect was. Snelle service, vakkundig gerepareerd!

Snel gereageerd op mijn bericht

Goed geholpen en mooi geprijsde reparatie. Aanrader

Vriendelijke, snel, transparant en uitermate betrouwbaar

Uitstekend!

Ploossche hof 13

5233 HA 's-hertogenbosch

073 - 8220013

Over Phone Repairs

Wij zijn de smartphone en tablet reparatie specialist. Klaar terwijl u meekijkt, binnen 30 minuten! Bij Phone Repairs Den Bosch vind u het grootste aanbod smartphone en tablet reparaties van Nederland. Wij repareren meer dan 40 merken en vele honderden verschillende types smartphones en tablets. Wij gebruiken voor elke reparatie uitsluitend nieuwe originele onderdelen. Wij kunnen u ook helpen bij moederbord reparaties, niks is ons te gek. Wij repareren ook toestellen die minder mainstream zijn. Wij bieden een vertrouwde en betrouwbare service, zodat u keer op keer weer op onze dienstverlening zult vertrouwen.