Goed advies, waardoor een reparatie niet nodig bleek

Na een snel en prettig contact via whatsapp werkt mijn telefoon weer naar behoren. Zonder een reparatie zelfs, vakkundige tips gekregen waardoor ik het probleem zelf heb kunnen verhelpen. Erg happy ermee, bij een eventuele volgende reparatie kom ik zeker terug!

Helemaal prima

Ik kon snel terecht, het scherm van mijn telefoon was binnen 30 minuten vervangen en ik kon meekijken bij de 'operatie'. Niets op aan te merken.

Snelle en professionele service

Snel aan de beurt, prima om de reperatie te volgen.

Snel en vakkundig

Goede service voor nette prijs

Wederom weer Top service !

Voor de zoveelste keer heeft Martijn weer topservice verleend, deze keer door een screen te vervangen van een iPhone XR.

Klantvriendelijk en goeie hulp.

Professioneel, ontzettend vriendelijk.

Snel gerepareerd, netjes. Vriendelijk.

Snelle en zorgvuldige reparatie van een IPhone Xs

Martijn is een snelle en zorgvuldig reparateur. Die in een gezellige omgeving in de woonkamer zijn reparaties uitvoert. Hier ging het om een nieuw scherm dat gemonteerd diende te worden, de oude had een hinderlijke brede lichtstreep. Het was in nog geen kwartier gebeurd. Top. En dat met fijne vakantieverhalen.

Snel en betrouwbaar adres voor deskundige reparatie van Samsung phones!

Martijn werkt transparant en gebruikt alleen originele onderdelen. Vriendelijke ontvangst en duidelijke uitleg. Heeft overduidelijk zeer ruime ervaring met deskundige reparatie van vele merken. In een woord: top!

Lijkt goed maar na een week last mijn scherm beschermer al los

Bij contact is het antwoord jammer, eigen schuld, terwijl ik met andere goedkopere hoesje jaren mee gaan

Super snel en professioneel!

Bij iPhone 11 camera en lens laten vervangen. Binnen 15 minuten klaar, snel en goed. Super blij mee.

Kon snel terecht en reparatie was snel klaar. Hartstikke tevreden!

Top service!

Binnen een kwartier klaar, vriendelijk geholpen en ook uitleg gehad. Ik hoop m’n telefoon niet nogmaals te slopen maar anders weet ik waar ik moet zijn !!

Zeer goede service.. nieuw scherm snel en netjes gemonteerd.

Super service

Kon snel terecht en nog voor vakantie telefoon vakkundig gerepareerd

Vriendelijk vlug en vakbekwame reparatie terwijl je wacht

Uitermate onder de indruk, kom zelf uit Uden en ben afgereisd naar den Bosch, omdat hier in de omgeving een S21 Ultra scherm niet leverbaar was. Google heeft me hier terecht laten komen. Vriendelijke man zeer behendig en vlotte reparatie terwijl je wacht. Aanrader!!

Top service!

2e hands telefoon voor mijn dochter gekocht. Echt top service, goed advice ontvangen, telefoon snel geregeld en ook nog eens mooi in gepakt. 10/10.

Snelle super service!

Bedankt voor je snelle hulp Martijn

Wow wat snel

Ik belde binnen 1 uur kon ik al komen WOW! met 15 minuten was mijn fone weer toppie! Thx

Snel en vakkundig gerepareerd

Wat een service !

Martijn heeft het scherm en de achterkant van mijn iPhone 11 pro super netjes vervangen. Alles is echt weer als nieuw ! Helaas zat er een productie fout in mijn nieuwe beeldscherm maar ook deze werd zonder probleem vervangen. Kortom Martijn is iemand die staat voor service en zijn product !

Altijd snel, vriendelijk en goed!

Ik kan Phone Repairs Den Bosch van harte aanbevelen. Ik kom er altijd voor kleine en grote reparaties aan mijn telefoons (of vaker: die van mijn kids). Martijn is altijd vriendelijk, repareert snel, gebruikt alleen kwaliteitsonderdelen en voor een redelijke prijs.

Slecht en vervelend gevoel aan overgehouden

Schermen zijn van zeer slechte kwaliteit: na één jaar doen ze het niet meer goed, beeld is nu groen/geel en helemaal vaag. Telefoon is niet gevallen, ook nergens tegen aangestoten en er zit geen krasje op. Ondanks dat mij een slecht product is geleverd, moet ik nu dus helaas opnieuw voor de kosten opdraaien. Erg jammer dat er geen verantwoordelijkheid wordt genomen, want de rest van de ervaring (contact en reparatie) was wél goed.

Super snel en volgens afspraak

Heb de switch laten maken. Nog geen 24 uur later weer gemaakt en opgehaald.

Snelle service en duidelijke afspraken

Martijn reageerde direct op mijn bericht toen ik een vraag had over mijn kapotte Nintendo Switch. Binnen ‘no time’ had hij de Nintendo gerepareerd. Ik wist vooraf precies wat de kosten zouden zijn en het was nog gezellig ook!

Ploossche hof 13

5233 HA 's-hertogenbosch

073 - 8220013

Over Phone Repairs

Wij zijn de smartphone en tablet reparatie specialist. Klaar terwijl u meekijkt, binnen 30 minuten! Bij Phone Repairs Den Bosch vind u het grootste aanbod smartphone en tablet reparaties van Nederland. Wij repareren meer dan 40 merken en vele honderden verschillende types smartphones en tablets. Wij gebruiken voor elke reparatie uitsluitend nieuwe originele onderdelen. Wij kunnen u ook helpen bij moederbord reparaties, niks is ons te gek. Wij repareren ook toestellen die minder mainstream zijn. Wij bieden een vertrouwde en betrouwbare service, zodat u keer op keer weer op onze dienstverlening zult vertrouwen.