top service

Mjin oneplus 6 telefoon wilde niet meer goed opladen, afspraak gemaakt met Martijn. WErd keurig op tijd ontvangen. Het probleem bleek simpelweg vuil te zijn bij de oplaadconnector. Schoongemaakt, getest en probleem verholpen, kosten nul, dit is service zei Martijn. Top !!! waar zie je dit tegenwoordig nog?

Super snel en kundig

App gesprek via de site gestart om een reparatie afspraak in te plannen. Binnen 1 minuut reactie. Hij legt via de app uit wat Ik zelf kan doen om t probleem op te lossen. Ik begrijp niets van telefoons en geef aan dat t niet lukt. Via een link, die hij mij stuurt met stap voor stap uitleg is t mij gelukt om t probleem op te lossen. Binnen 5 minuten foon gemaakt. Super bedankt!!

Goede ervaring

Snelle en goede service voor een super prijs

'Jij komt toch wel terug...'

Na een aangename 10 minuten kijken naar een wederom geslaagde operatie van mijn zoveelste iPhone, verheugde ik me vanzelfsprekend op een factuurtje. Die kreeg ik niet, want 'Laat maar, jij komt de volgende keer toch wel weer terug.' En dat klopt! Afspraak binnen 2 uur, klaar terwijl u wacht en altijd redelijke tarieven (of minder...): Martijn heeft voorlopig weinig te vrezen van de concurrentie!

Snel en uitstekend werk!

Mijn scherm was defect. Deze is in korte tijd gerepareerd. Vakwerk!

Klaar terwijl je wacht en vakkundig gerepareerd

Mijn Poco X3 NFC camera laten repareren. De autofocus werkte niet meer en kon dus niet meer scherp stellen. Even via whatsapp contact opgenomen met Martijn. Er werd een nieuwe hoofdcamera besteld. Toen deze binnen was kreeg ik een berichtje om een afspraak te maken voor de reparatie. Vandaag langs geweest en binnen een half uur alles uit elkaar, camera vervangen, uitleg gekregen, mee gekeken, telefoon weer in elkaar en als blije klant weer weg met een werkende camera. Top!

Snelle en vriendelijke service met kwaliteit!

Gisteren is mijn vriendin bij Martijn geweest. Afgelopen vrijdag avond via de whatsapp gevraagd of ik snel langs kon komen met mijn telefoon. Ik kon op zondag al terecht! Wat een super service. Tot de volgende keer!

Vriendelijk ontvangen en snel geholpen bij het vervangen van de accu van mijn telefoon. Heel tevreden, zeker een aanrader.

Telefoon weer netjes gemaakt!

Weer als nieuw

Snelle service Had materialen die nodig waren voor de reparatie niet in huis, besteld en snel geholpen daarna. Reageert snel op WhatsApp berichtjes Vriendelijke service

Vakkundig, secuur, snel en klantvriendelijk.

Er is niks zo vervelend als een kapotte telefoon. Gekukkig kon ik de volgende dag meteen terecht en binnen 10 minuten stond in weer buiten met een telefoon met een nieuw beeldscherm. Vakkundig, secuur, snel en klantvriendelijk. Wat wil je nog meer. Kortom een aanrader!

Prima service en snelle reparatie

Telefoon keurig gerepareerd snelle service en reparatie. Vriendelijk ontvangen.

Vakkundig gemaakt

Snel en goed gemaakt

Snel en netjes

Vriendelijk en snel geholpen, alles werkt weer.

Vriendelijke man! Het zou eigenlijk om een reparatie gaan van 165euro maar deze man wist op een mooie manier mijn telefoon te repareren door even wat schoonmaak werk en binnen 5min stond ik weer buiten met een zo goed als nieuwe telefoon en hij vroeg niet eens een bedrag hier voor. Echt een top vent!

Prettig contact, snelle service

De lens van mn camera was kapot. Afspraak gemaakt, supersnelle reactie en ook het repareren ging ruim binnen de afgesproken 30 minuten (was na 14 minuten weer buiten). Lens is weer gemaakt en werkt super. Kortom, geweldig snelle en goede service. Ik beveel dit zeker aan.

Een hydrogel screenprotector voor mijn iPad 2020. Netjes en vakkundig geplaatst. Bij het plaatsen wordt de folie vanuit het midden naar de onder en bovenkant lucht vrij weggedrukt. In het midden heb je wel een soort van lijn, maar deze moet binnen een aantal dagen wegtrekken.

Snelle en goede service

Snel geholpen en het resultaat ziet er goed uit

Fantastische service

Wegens relatief kleine reparatie direct geholpen zonder kosten

Perfect en snel

Snelle en foutloze reparatie!! Zeker een aanrader en kom zeker nog vaker langs

Nette service

Goede service Nou keurig gewerkt

Goede service, nette reparatie

Martijn heeft mij goed geholpen. Hij moest het scherm bestellen en vervangen. Binnen een paar dagen gefixed. Top dus.

Goede en efficiënte service

Ik werd met een warm welkom ontvangen en kreeg mijn telefoon binnen no time als nieuw terug. Ik had ook ten alle tijden zicht op mijn telefoon, dat was aangenaam.

Super snel en keurig gerepareerd.

Vriendelijk ontvangen en het toestel was met 20 minuten weer klaar. Er is niets meer te zien van de reparatie. Een aanrader.

Vriendelijk en top service

Heel vriendelijk, en snel gemaakt! Ook via whatsapp snelle reactie!

Ploossche hof 13

5233 HA 's-hertogenbosch

073 - 8220013

Over Phone Repairs

Wij zijn de smartphone en tablet reparatie specialist. Klaar terwijl u meekijkt, binnen 30 minuten! Bij Phone Repairs Den Bosch vind u het grootste aanbod smartphone en tablet reparaties van Nederland. Wij repareren meer dan 40 merken en vele honderden verschillende types smartphones en tablets. Wij gebruiken voor elke reparatie uitsluitend nieuwe originele onderdelen. Wij kunnen u ook helpen bij moederbord reparaties, niks is ons te gek. Wij repareren ook toestellen die minder mainstream zijn. Wij bieden een vertrouwde en betrouwbare service, zodat u keer op keer weer op onze dienstverlening zult vertrouwen.