Heb een 12v smart tv besteld welke ook snel geleverd werd. Miste na mijn mening enkele onderdelen echter bij navraag bleek alles te kloppen, dus geen fout van DeSchotelShop Men denkt zelfs goed mee en doet zijn uiterste best om het op te lossen.

slecht

Snelle levering wat een goed punt is, maar de verkeerde artikelen geleverd. Heb nu het pakketje teruggestuurd in afwachting met de juiste artikelen. Wordt vervolgd.

Geweldige service

Het is snel aangekomen, rechtvaardige prijs. Geen beschadigingen aan de doos of product.

Good

Good

Alles perfect zowel aan de telefoon als de levering

Heb een kaart besteld en die was precies zoals beloofd de volgende dag in huis Telefonisch advies gevraagd en ben zeer netjes geholpen

Er was eerst een pijp geleverd maar direct de goede pijp nagestuurd,goede actie👍👍👍

Snelle levering en veel mogelijkheden om te voldoen aan je wensen

Instellingen zoals vermeld op site kloppen en alles was snel geregeld

goede snelle levering!

goede ervaringen!

Like a pro!

Good communication, fast delivery!

zal terug hier bestellen

Ruime keuze, correcte en snelle service. De web-site geeft keurige beschrijvingen over de producten.

Snelle levering . Duidelijke site

Super snel en niet duur

Prettig werkende website, lage prijzen, gratis verzending vanaf €50 en super snel geleverd. Een aanrader dus.

Probleemloos en goede service.

Alles probleemloos geleverd. Zeer goede service.

Geweldige support!

Onlangs een Amiko ontvanger aangeschaft. Levering erg snel. Alles netjes voorgeprogrammeerd. Hier en daar nog wat vragen gesteld per mail en zeer snel antwoord. Zelfs savonds! Goede service!

Probleemloze levering

Bestelling probleemloos met 7 dagen in huis. Lijkt heel normaal maar wij wonen in Kroatie en dan is het toch altijd even afwachten of het allemaal goed komt.

prima!

alle geduld aan de telefoon bij vragen en ook tijdens de bestelling, heel fijn als je er geen verstand van hebt

snelle en uitstekende service

denken mee met de klant; hebben me een paar keer tijdig op een verkeerde keuze gewezen

Excellent service to the UK

NDS panel way cheaper than here in the UK. Arrived in good time and undamaged. Thanks

alles beloofd ,alles gedaan

inderdaad vandaag besteld de volgende dag ook echt in huis,Top

Heel goed.

Ik heb mijn pakket de volgende dag in huis.Prima toch.

Levering niet gebeurd op afgesproken dag.

Schotel werd niet geleverd op afgesproken dag (woon in Belgie). Schotelshop hiervan verwittigd en hebben er voor gezorgd dat levering ok was de volgende dag. Hebben achteraf nog gevraagd of alles goed verlopen was, waarvoor dank.

Belabberd!!

Geen service, niet volledig

Gewoon goed

Fijne website, alles zeer snel geleverd.

Supersnelle levering naar België.

Niet verwacht dat ik mijn vlakantenne zo snel zou ontvangen vanuit Nederland.

Zeer betrouwbare webshop

Levering volgde reeds daags na de bestelling. Er mankeerde wel een onderdeel, maar één mailtje was voldoende en het ontbrekende deel kreeg ik opnieuw daags nadien netjes thuis geleverd.

5 Laagraven D II

Nieuwegein 3439LG