installeer, bij levering van een andere lnb dan de standaard, deze voor de klant.
Pluspunten
Duidelijk
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Ik een vraag gemaild en kreeg snel een perfect antwoord. Daarop heb ik besteld, en ik kreeg een emailtje en zelfs een telefoontje dat mijn bestelling klaar lag. Prima prijs, prima product, vriendelijk mensen. Perfect dus.
VerbeterpuntenGeen
leuk deze vragenlijst. heb product nog niet ontvangen !!!!!!!!!
Pluspunten
Goede telefonische service.
VerbeterpuntenHelaas konden zij niet meekomen met een lagere prijs van concurrentie. Toch het artikel besteld bij Schotelshop ivm goed contact.
Geen track & trace sturen als het pakket pas een dag later bij post.nl wordt afgegeven.
Pluspunten
Er komt snel antwoord op uw vragen, zelfs s'avonds.
Pluspunten
snelle en eerlijke afhandeling
Pluspunten
Prima bedrijf, ben tevreden!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Geeft eerlijk advies, komt zijn afspraken na en is zeer snel met verzending.
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
veel keuze en duidelijke beschrijving van de producten. Snelle levering/goed verpakt
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
HELAAS (2)
VerbeterpuntenVOORLICHTING EN KENNIS
Goedemiddag heer Bos, Waarom neemt u, net als u kennelijk eerder heeft gedaan, niet gewoon contact met ons op om dit te bespreken? Ook dan hadden we gezamenlijk tot een oplossing kunnen komen. We hebben vanaf het allereerste begin de VU+ ontvanger aangeraden, aangezien we daarvan zeker weten dat deze de meeste mogelijkheden biedt. Ook qua opnames ed.. Wij staan -net als u- open voor alles, ook qua passende oplossing. We zullen u dan ook een retourlabel mailen, zodat u uw Amiko ontvanger op onze kosten terug kunt sturen naar Nederland. We hopen u daar mee een vooralsnog passende oplossing te hebben geboden. Vriendelijke groeten, Support team DeSchotelShop
Pluspunten
Snel en goed
Verbeterpunten-
Pluspunten
Supersnel geleverd in Belgie , Degelijk verpakt , super service dus!
Pluspunten
Dit bedrijf is zeer service gericht en plezierig toegankelijk. Zijn deskundig en helpen bij problemen en lossen problemen makkelijk en soepel op. Was erg onder de indruk van dit bedrijf.
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
Geven goede uitleg over de producten
VerbeterpuntenLiever geen gelul of argumentatie om hoe of een product niet bij de klant geraakt.Voor 16 u besteld daags nadien geleverd.Nihil .6 dagen later wordt het product geleverd na verschillende mails.Kunnen het product niet leveren wegens staking (die al lang voorbij is en enkel met openbaar vervoer in Belgie te maken heeft) geen trackinscode die ze ook niet terug vinden en na lang aandringen na verscheidene mails toch een nieuwe code geven.Nu ja het product is geleverd en hopelijk trekken jullie hier je conclussie hieruit.
5 Laagraven D II
Nieuwegein 3439LG
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.