Pluspunten
Snelle afhandeling
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Na 2 keer verkeerde bestelling en 3 telefoontjes, uiteindelijk de goede artikelen ontvangen. Steeds netjes en klantvriendelijk te woord gestaan.
VerbeterpuntenAls bepaalde artikelen niet voorradig zijn, communiceren, en niet zomaar een ander merk en uitvoering sturen.
Pluspunten
Nvt: eerste aankoop
Verbeterpuntennihil
Pluspunten
Goede service en snelle levering.
Pluspunten
Normaal
Pluspunten
Alles ok
VerbeterpuntenSnelle levering
Pluspunten
VerbeterpuntenIk heb niet de indruk dat men mij goed wist uit te leggen wat de mogelijkheden met unicable ontvangst waren. Ook de uitleg van de LNB was wat vreemd. verder is waarschijnlijk de mogelijkheden van een unicable lnb met legacies niet bekend. In de twin LNB die voorgesteld was kan ik niet zien dat het ontvangst van 2 satellieten betreft (Astra 3 en Astra 1)
Pluspunten
Goede communicatie en zeer snelle levering.
Pluspunten
Had bij mij adres vergeten het nummer te vermelden in de bestelling. Ze belden mij meteen op en het werd direct geregeld. Toppie hoor ga zo door.
Pluspunten
Uitstekende hulp bij beslissing om te kopen. Prima product
VerbeterpuntenLever bij het product een goede handleiding of geef door via welke site de handleiding te verkrijgen is. Zorg dat de verkorte handleiding foutloos is en voldoende helder wat betreft de in te toetsen tekst cq knoppen. Nu zitten er nogal wat onduidelijkheden in. Lever alle relevante informatie met het product.
Pluspunten
snelle levering van het juist product dikke proficiat doe zo verder
Pluspunten
Ik verwachtte vakmanschap en kennis van zaken. Dat kreeg ik ook.
Pluspunten
Nemen de tijd voor je . product snel geleverd
5 Laagraven D II
Nieuwegein 3439LG
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.