Pluspunten
Ze hadden het product dat ik graag had willen hebben op voorraad.
VerbeterpuntenBeter opletten bij het voorbereiden en versturen van een bestelling. Ik heb in eerste instantie het verkeerde product ontvangen.
Pluspunten
Een software probleem in Spanje werd op afstand (Nederland) razendsnel en uiterst vakkundig opgelost door de mensen van de Schotelshop. Customer Service die een mens doet glimlachen. Buitengewoon. En zo hoort het.
Pluspunten
Snelle reactie , vragen snel beantwoord.
Pluspunten
Zeer beleefde, vriendelijk en erg goed kennis van hun zaken. Uitstekende assortiment van producten. They speak excellent English, are very professional, have a very broad variety of quality products and technically are very well informed.
VerbeterpuntenPas op voor de 'veel belovende' leverancier.
Goedemiddag Gilbert, We zijn inderdaad afhankelijk van de vervoerders. In 99% van de gevallen gaat het wel degelijk volgens plan, maar soms gaat het helaas ook mis. Vaak geeft men dan aan dat het pakket te groot is, terwijl dat niet het geval is. We doen er dan ook alles aan om het in orde te maken of zonodig een nieuwe toe te sturen. Inmiddels hebben we van de vervoerder begrepen dat de bestelling vandaag afgeleverd gaat worden. Onze excuses voor de vertraging. Vriendelijke groeten, Support team DeSchotelShop
Pluspunten
heerlijk om te shoppen en prima ondersteuning. Blijf definitief klant
Verbeterpuntenzou het niet weten...
Pluspunten
Website.
VerbeterpuntenDeze beoordeling kan better verstuurd worden NA de levering. Ik wacht nog steeds op de levering...
Goedemiddag, Onze excuses voor het misverstand. Normaliter wordt een beoordeling inderdaad pas verzonden, nadat de bestelling bij ons is verzonden. In uw geval is er iets misgegaan bij het versturen, waarvoor onze excuses. Uw bestelling gaat vandaag alsnog de deur uit. Vriendelijke groeten, Support team DeSchotelShop
Pluspunten
aflevering mislukt bij GLS, supersnel opgelost
Pluspunten
Prima service, en snelle levering!
VerbeterpuntenGeen!
Pluspunten
Goede voorlichting
VerbeterpuntenEenmaal een E-mail ontvangen, dan wordt deze niet meer aangepast naar de werkelijkheid. Als de levering niet plaats kan vinden (reden ?) geef dan een een nieuw tijdstip op.
Pluspunten
VerbeterpuntenMelden wanneer het product afgehaald kan woren
ja o,k het zou beter zijn als bij het retourzenden geen verzendkosten in rekening gebracht werd
Pluspunten
Voor het eerst wat besteld en tevreden. Zowel levertijd en communicatie(email) was prima. Krijg nog een nazending maar ga er vanuit dat ook dit prima in orde komt.
Pluspunten
Zeer goede service prettig contact niks mis me dit bedrijf
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Goede duidelijke website
Pluspunten
nvt
Pluspunten
Duidelijkheid website. Keurmerk geeft meer vertrouwen.
VerbeterpuntenBeetje saaie website. Veel wit op scherm. Mag wat aansprekender.
5 Laagraven D II
Nieuwegein 3439LG
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.