Pluspunten
Snelle levering en prima service. Er bleek iets niet helemaal goed te werken waarna het product is opgehaald en het defect is keurig verholpen. Zeker een aanrader om bij te kopen.
VerbeterpuntenIn de status een overzicht geven van het verloop van handelingen. Dat geeft de klant inzicht wat er met zijn aankoop/retourzending gebeurd.
Pluspunten
Prima advies, ruime keus Door PostNL vertraging van een week in de levering. Zoekgeraakt!! Zeer geloofwaardig van de post??
Pluspunten
Uitstekende en deskundige hulp bij selectie en configuratie van mijn produkt (een geavanceerde satellietontvanger/recorder)
Pluspunten
SNELLE LEVERING EN GOEIE PRIJS
Pluspunten
Keurig geholpen en vakkundig
Schotel stond op voorraad, maar het duurde een week tot levering. En er zat een deuk in de rand van de schotel.
Pluspunten
snelle en goede levering
Pluspunten
Snelle reactie op een vraag, net zo snelle levering.
Pluspunten
een heel goede aankoop,zeer tevreden en zeer vlug geleverd.
Pluspunten
niet alles was op voorraad maar toch binnen drie dagen tweede levering. snelle reactie op vragen via mail
Verbeterpuntenzo doorgaan
Pluspunten
Verbazend snelle levering !
Pluspunten
Receiver besteld donderdag na 16:00 en zaterdag op de middag keurig afgeleverd.
Pluspunten
Snelle levertijd tegen een scherpe prijs. Zo krijg je tevreden klanten!
Pluspunten
Onlangs een ontvanger en schotelset (compleet) besteld. Het valt mij op dat DeSchotelShop klantvriendelijk, accuraat en deskundig overkomt. Op vragen wordt snel gereageerd en dat is prettig. Onlangs had ik, door eigen toedoen, assistentie nodig bij een software probleem. Binnen enkele uren werd dit opgelost. Chapeau!
Pluspunten
Eind goed al goed, het bestelde is binnen een week geleverd.
VerbeterpuntenDe communicatie, zowel intern als extern, kan nog sterk verbeterd worden.
Voor mij zou het handig zijn geweest als ik bij de bestelling al een afhaalpunt had kunnen aangeven.
Pluspunten
Duidelijke website
VerbeterpuntenEnige onduidelijkheid over de snelheid van levering. Was binnen twee dagen, dus acceptabel
Pluspunten
Goede communicatie in verband met problemen met software. Nog niet bekend hoe dit afloopt.
Pluspunten
Perfecte afhandeling. Efficiënte dienst na verkoop.
Pluspunten
Nette snelle verzending
5 Laagraven D II
Nieuwegein 3439LG
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.