Pluspunten
Overzichtelijke website en snelle levering
Pluspunten
geen
VerbeterpuntenOp 29-8 stond artikel op voorraad - dus besteld. Er zijn 3 werkdagen voorbij en nog steeds status in behandeling. Geen bericht over veranderde status ontvangen. Zeg direct binnen een dag aan de klant wat de stand van zaken is. Dat zou normaal zijn.
Pluspunten
Wat kan ik zeggen, bestellen, twee dagen later binnen, goed verpakt, goede communucatie, verstuurd via PostNL, en geen probleem. Gewoon goed bedrijf
Pluspunten
snelle service, klantgericht, goede reactie op vragen voor - en na installatie, meedenken. Ik heb nu internet in ons tweede huis in Frankrijk via de satelliet na vreselijke ervaringen met de franse helpdesk. Wat een uitkomst dit!!
VerbeterpuntenIk vind de abonnementen wel prijzig maar dat is waarschijnlijk ook inherent aan de satelliet.
Pluspunten
Oké levering
Pluspunten
Snelle reactie als je iets wilt weten. Perfect!!
Pluspunten
Goed verpakt en snel bezorgd.
Pluspunten
Goede en snelle service.
Verbeterpunteneen betere en meerdere foto's van de artikelen.
Pluspunten
Hallo Ik heb al 1 week mijn bestelling betaald maar heb nog altijd geen nieuws......
Goedemorgen, Onze excuses voor het misverstand. We hebben uw betaling over het hoofd gezien en gaan de bestelde VU+ afstandsbediening naar u opsturen. Via de mail houden we u op de hoogte middels een trackingcode. Vriendelijke groeten, Support team DeSchotelShop
Pluspunten
Duidelijke website en overzichtelijk snelle levering betaal gemak en het gemak om zending te volgen.
VerbeterpuntenNog niet gevonden
Pluspunten
prijs levering het opnemen van contakt
Verbeterpuntenzorg er wel voor dat vlaamse kijker ook de vlaamse zenders heeft, via fastscan tv vlaanderen
Pluspunten
Meedenken en snelle levering
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Goed advies en service is mijn ervaring!
VerbeterpuntenAltijd open blijven staan voor verbeteringen!
Pluspunten
Super snelle levering. Keurig ingepakt voor verzending. Helemaal top!
Pluspunten
goede communicatie en snelle levering en mogelijkheid producten bij retour zelf af te geven
Pluspunten
goede communicatie en goede levering per post twee dagen binnen
VerbeterpuntenVond dat de site iets duidelijker moet zijn over de mogelijkheden dat er twee maten zijn van de plastic kap voor over de schotelkop.
Pluspunten
jullie zijn goed bezig een dikke duim
Pluspunten
Perfecte service, goed advies, snelle levering
VerbeterpuntenEigenlijk geen.
als er in de bestelling iets manco is bij het bedrijf dan moeten jullie niet uit jezelf iets anders afsturen. communicatie is heel belangrijk
Goedemiddag Dank u wel voor het beoordelen van ons bedrijf. U geeft aan iets anders te hebben ontvangen dan besteld. Kunt u aangeven om welk product dit dan gaat? We hebben uw bestelling namelijk nogmaals gecontroleerd en het enige wat we kunnen bedenken is de LNB. De Canal Digitaal LNB's zijn namelijk van het merk Inverto en dat is het merk dat u -volgens ons systeem- heeft ontvangen. Dit staat overigens ook zo aangegeven bij de omschrijving van dit product, vandaar onze verwarring. Dank u wel voor uw aanvullende reactie. Vriendelijke groeten, Support team DeSchotelShop
Pluspunten
Snel antwoord op de vragen.
VerbeterpuntenKabel die voorradig was volgens de site, bleek niet beschikbaar te zijn. Zonder bericht werd er gewoon andere kabel geleverd.
5 Laagraven D II
Nieuwegein 3439LG
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.