Pluspunten
Prijs kwaliteit zeer goed , correct afhandeling en snel
Pluspunten
Wij zijn keurig en netjes geholpen
Pluspunten
Goede informaties over de artikelen.
VerbeterpuntenNiet leverbare artikelen direct weghalen van de site.
Pluspunten
Vlugge service, goede informatie en alle vragen op dezelfde dag beantwoord via telefoon of via email.
Verbeterpuntennee
Pluspunten
Zeer snelle afhandeling van mijn bestellingen Snelle en verzorgde aflevering
Pluspunten
Zelf de verkeerde decoder besteld. Een deskundige heer kon uitleggen wat er aan de hand was en we bestelden de goede. In 3 dagen kwam de goede binnen en stuurden we de verkeerde retour. Een andere heer stond ons per telefoon wederom te woord en nu kunnen we weer tv kijken. Geweldige service!
VerbeterpuntenDat zou ik niet kunnen bedenken!
Pluspunten
Geeft correcte en eerlijke indruk. Prijzen vallen goed mee. Een vraag van de klant wordt snel en vakkundig beantwoord.
VerbeterpuntenDe verzending via GLS is niet echt goed in vergelijking met bv. bpost, UPS of DHL. De track / trace mogelijkheid laat alleen toe om de dag van de levering te kennen. Op vragen om een leveringsuur te kennen wordt door GLS niet gereageerd.
Pluspunten
Duidelijke webshop Voldoende uitleg Snelle levering
Pluspunten
Snelle levering en groot assortiment.
Pluspunten
Zeer deskundig en juiste info
VerbeterpuntenOp dit moment
Pluspunten
Goede communicatie. Geeft vlot antwoord op vragen. Wat de prijs betreft, en de vakkennis, is moeilijk te beoordelen door mij. Maar ik heb het idee dat dit wel goed zit bij de Schotelshop
Pluspunten
vlotte correcte levering
Pluspunten
Afgekeverd zoals beloofd, prima prijs, zelfs OpenPLI was er al op geïnstalleerd. Was nochtans niet besteld. Heb er wel "experimentele" OpenPLI 6.0 over moeten zetten, want IPTV wou er niet op werken. Deze decoder is echt snel.
Pluspunten
Zeer goed ontvangst en antwoord op een teknische vraag. Zeer goed menu en keuze. Goede en snelle levering.
VerbeterpuntenEen nauwkeuriger timming voor receptie. B.v, s'morgens, in de nammidag of laat....
Pluspunten
Zeer correct gehandeld.
VerbeterpuntenParkeerplaats verwarrend. De naam Schotelshop komt niet voor op de geplaatste bordjes. De showroom toont slechts enkele modellen ontvangers en schotels. Zouden er meer kunnen zijn.
Pluspunten
Snelle reactie op mijn e mail, vriendelijk geholpen aan de telefoon.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle en correcte service
5 Laagraven D II
Nieuwegein 3439LG
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.