Pluspunten
Goed bereikbare klantenservice met deskundige medewerker(s). Snelle levering en goede after sales begeleiding. Eindelijk een werkende (camping) satelliet schotel!
Pluspunten
Zondag 4 juni 2017 3 artikelen besteld, woensdag 7 juni 2017 2 artikelen ontvangen, echter een artikel onjuist. Donderdag 8 juni 2017 nog even gewacht op derde artikel. 's avonds laat mail gestuurd en een en ander uit de doeken gedaan, vrijdagmorgen mail, was iets misgegaan,zouden zorgen voor oplossing: vrijdagmiddag mail met twee tracknummers Post en GLS, zaterdagmorgen door Post afgeleverd, maandagmiddag pakket afgeleverd door GLS. Prima communicatie door bedrijf, zeer klantvriendelijk.
Pluspunten
Snelle reactie op mail en snelle levering
VerbeterpuntenGebruiksaanwijzing voor het gekochte apparaat kan stuk beter. Voor profs misschien duidelijk, maar voor een leek zeker niet.
Pluspunten
Alles naar behoren geleverd.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Zeer soepele en snele levering!
Pluspunten
alles super in orde
Pluspunten
Wat ik besteld had was niet meer leverbaar. Omdat het niet mijn fout was, kreeg ik de duurdere versie zonder bij te hoeven betalen. Wat een service!
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Ze houden zich aan hun belofte
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
snelle levering en verwerking retourzending
VerbeterpuntenWeet ik niet.
Pluspunten
goede verzending nog beter ingepakt dankje wel top mocht ik nog meer nodig hebben bestel ik zeker weer bij jullie
Pluspunten
Goede informatie op de site, ook op vragen krijg je goede antwoorden. Uitgebreid assortiment.
Pluspunten
Snel en conform afspraak.
Pluspunten
prijs is concurentieel OK zeer snelle levering betaling met bankcontact
Verbeterpuntenmisschien iets beter verpakken (nu zat het tuner printje in zijn karton doosje (niet beschermd tegen schokken) gewoon in een ander klein karton doosje met slechts 1 luchtzakje (langs 1 kant schokbeschermd)
Verbeterpuntenga zo verder
Pluspunten
Zeer snelle en professionele reactie op klacht.. Voldoende en duidelijke informatie over de producten op de website. Ruim assortiment
VerbeterpuntenMogelijkheid tot levering in Postpunt Op voorhand melden dat de levering kan bestaan uit één of meerdere deelleveringen
Pluspunten
Afspraak is afspraak voor een goede prijs
Pluspunten
doen veel voor hun klanten
Snel geleverd, prima spullen. Alleen bij de geleverde coax kabel zitten de connectoren los.
5 Laagraven D II
Nieuwegein 3439LG
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.