de onderdelen werden op tijd geleverd en werken goed.

goed assortiment en goede uitleg.

100% tevreden

Zeer vlotte en korrekte levering hoor

Gemakkelijk gevonden wat ik nodig had.

Snelle service.

Toegankelijk bedrijf.

Reageren snel met hun team op vragen. Goede levering. Prijs / kwaliteit ok

Correct en snel

De door mij bestelde afstandsbediening werd, zoals beloofd op de internetpagina, de volgende ochtend bezorgd. Prima organisatie!

altijd snel bereikbaar

afgelopen najaar schotelontvanger en ci module Joyne aangeschaft nu het abonnement laten verzorgen, op 1e pinksterdag netjes antwoord en het was geregeld. dankjewel

Colis reçu en 24h apres ma commande :)

Service très rapide, j'ai déjà commander plusieurs fois sur le site, jamais eux de soucis. Je fais confiance à 100% Merci

Prettige samenwerking en oplossing voor mijn probleem

Met mijn vraag, is De Schotelshop direct aan de slag gegaan en mij goed geinformeerd. Ik heb mijn onderdelen goed ontvangen en mijn probleem is opgelost. Waarvoor mijn oprechte dank. Met vriendelijke groeten, Serge Bernard

Klasse service

Wij hebben een ontvanger besteld, die volgens afspraak werd geleverd alleen de beloofde track en tracé code bleef uit. Helaas lukte het niet om beeld op tv te krijgen. Meerdere keren met Schotelshop gebeld, en zij hebben hun uiterste best gedaan om te helpen maar helaas zonder resultaat. We mochten de ontvanger kosteloos terug zenden en kregen direct en andere toegestuurd en het wonder is geschied...het werkt perfect! Maar klasse service.

Teleurgesteld wat betreft verzending.

De aankoop online was uitstekend. Maar de verzending is waardeloos! Van de tracking klopt niets. Ik had bij een andere firma op dezelfde dag een order geplaatst, n.l op maandag, de bestelling kreeg ik op donderdag, ik kon de tracking prima volgen, helaas bij jullie heb ik het nog steeds niet ontvangen en de tracking klopt niet! Het vreemde is dat beide zendingen door post N.L zijn verzorgd en doorgestuurd naar de DPD. Daarbij wil ik opmerken dat ik bericht kreeg ik zou het donderdag 21 mei ontvangen, maar nu op zaterdag heb ik nog niets ontvangen. Dus nogmaals bij deze firma zal ik zeker niet meer bestellen.

Professionele, efficiente en eerlijke firma.

Ik bestelde een product dat ik blijkbaar toch niet nodig had en werd prompt terug betaald na het retour zenden van het artikel. Ik kan deze firma alleen maar aanraden.

Alleen deze keer de bestelling iets te laat maar voor de rest een betrouwbare leverancier

Snelle levering en goed contact.

Super !

Levering en goederen waren zoals beloofd! Op tijd en in orde!

Zeer snelle levering op één dag, verder heb ik snel info die ik vraag voor de antenne daar ze voor mij nieuw is en super in orde. Indien nodig raad ik het iedere camper in Europa aan. Bedankt beste mensen

Prima in orde

Snelle levering en prima contact mee te leggen.

Zeer goede service !

Zeer snelle levering .

Doen wat er beloofd wordt, snelle levering, goede service

Nadat ik mijn bestelling geplaatst heb via de website, die overigens erg gemakkelijk werkt en overzichtelijk is, is mijn pakketje direct verzonden en krijg ik meteen een link om het pakket te volgen. het pakket is goed verpakt en voldoet aan mijn wensen, Er wordt gewoon gedaan wat er beloofd wordt, gewoon goed !

Keurig nette en snelle levering

Goed product en snelle levering

Super snel levering

De levering was echt snel. 1 dag levering il heb nooit date gezien.

Alle verwachtingen waargemaakt.

Alle verwachtingen waargemaakt. Geen klachten, product, en wijze van verzending is allemaal uitstekend.

Prima bedrijf

Duidelijke website, eenvoudige bestellen, snelle en volledige reactie, Goede prijs

Tot nu toe goede ervaring

Ik ga nog een bestelling plaatsen. hopelijk is die ook netjes afgehandeld

Goede prijs en snel geleverd

Goede prijs betaald en goederen werden snel geleverd. Degelijk spul.

Super snelle levering en service, alles correct

Had online bestelt en mijn adres was onvolledig en land was verkeerd mijn fout, direct na de bestelling mailtje ontvangen voor rechtzetting door jullie team. Dit noem ik: Job Well Done.

5 Laagraven D II

Nieuwegein 3439LG