Pluspunten
Hulpvaardig en goede adviezen.
VerbeterpuntenNiet veel, misschien pasfoto's voor contactpersonen voor een iets persoonlijker contact.
Pluspunten
Zeer klantvriendelijk en hulpvaardig. Denken echt met je mee en komen met goede oplossingen
VerbeterpuntenZou 't echt niet weten. Top
Pluspunten
Wanneer er afwijking is in levertijd dan wordt dit direct gemeld. Zelfs persoonlijk per telefoon overlegd. Suggesties over alternatieven worden tevens ook geboden.
Pluspunten
Ik kocht bij dit bedrijf een Salora TV met een DVB2S tuner erin, zodat ik met een CI + module van Canal Digitaal slechts één apparaat nodig had. Een recreatie-abonnement erop, geldig vanaf 21 maart, wat de Schotelshop voor mij heeft geactiveerd. Elders, via via een automatische schotel gekocht, een travel vision R6. In het weekend na 21 maart, de schotel op het balcon gezet, tv aangesloten en wat we ook deden of uit probeerden, geen ontvangst Canal digitaal. Canal digitaal gebeld, maar die konden me niet helpen. De kaart is geactiveerd en alle lampjes branden hier groen. Jaja.....!! Gebeld op zaterdag met de schotelshop en zowaar nam mijn contactpersoon zelf op. Na overleg kreeg ik te horen, om maandag langs te komen met de TV, de CI+ kaart en de schotel. Toevallig vlak bij mijn werk. Na 1 uur werd ik gebeld, dat de hele opstelling stond te draaien en alles werkte. Binnen 2 minuten was ik ter plaatse en zag dat idd. alle tv kanalen beschikbaar waren. Mijn schotel, stond buiten uitgericht op de satelliet. De schotel die ik niet bij hen had gekocht. De connector van één van de coax kabels zat los en die had men ook nog even gerepareerd. Kosten........... 0,00 euro !!! Men hielp met inpakken en inladen. Ik geef dit bedrijf de maximale punten. Wat een service ! Altijd aanspreekbaar. Ook op een email in de avonduren kreeg ik vaak binnen 1 uur een antwoord. Hulde.........voor dit bedrijf. Een dikke vette 10. Goed bereikbaar, naast de van Brienenoordb
Pluspunten
zeer vlotte communicatie via de chatfunctie en zeer snelle levering!
Communiceren met de klant. Als een besteld artikel niet op voorraad is dan niet het artikel met een kleiner formaat sturen zonder overleg. Als je dan het verkeerde artikel terugstuurt ben je ook nog eens de verzendkosten kwijt.
Pluspunten
kan nu nog geen uitspraak doen, maandag 27 maart telefonisch contact.
Verbeterpuntenbetere controle van de verpakte goederen.
Pluspunten
Goede prijs voor correct materiaal.
Pluspunten
Zeer vriendelijk
Pluspunten
Met behulp van de chat mogelijkheid goed advies gekregen over de aanschaf van de juiste ontvanger, mijn wensen voorgelegd en na raadpleging met de technische afdeling tot een andere en juiste keuze gekomen. Levering al de volgende dag zoals beloofd."perfect"
VerbeterpuntenTot nu toe geen.
Pluspunten
overzichtelijke site en snelle levering goede prijzen
Pluspunten
Duidelijk advies, en de mogelijkheid om een en ander te proberen. Daarnaast geld terug garantie!
VerbeterpuntenGa zo door!!!
Graag ook de mogelijkheid om naar Ierland te verzenden, daar wonen ook veel Nederlanders.
Pluspunten
zeer goed bedrijf
VerbeterpuntenHad een infrarood oog met kabel besteld, maar helaas weer de verkeerde stekker aan.
Pluspunten
Adequaat, effectief, weinig flauwekul
VerbeterpuntenPrijs... iets duidelijker uitleggen welke opties welke (meer)prijs hebben
Pluspunten
Netjes verpakt en snel geleverd
Verbeterpunten?
Pluspunten
Pluspunten
goede service en knowhow!
Pluspunten
Ik had vorige week een verkeerd product geleverd gekregen , maar de dag daarna werd mij het juiste geleverd ,en het verkeerd geleverde werd na twee dagen afgehaald . Missen is menselijk maar ze hebben het wel zéér snel opgelost waarvoor hartelijke dank .
VerbeterpuntenIk heb geen verbeterpunten .
5 Laagraven D II
Nieuwegein 3439LG
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.