Supersnel!

Was op zoek naar een specifieke TV voor onze camper en deze winkel had deze voorradig. ‘S Middags bestelde ik hem en de volgende dag had ik hem in België aan huis geleverd! Supertevreden!

tevreden

Na mijn bestelling de product is binnen twee dagen geleverd geworden. gemaakelijk besteling, overzichtelijke websaid.

uitstekend

na mijn bestelling het product perfect en snel aangekomen ik raad deze winkel dan ook voor iedereen aan

Prima, probleemloze winkelervaring.

Kan er weinig over zeggen. Kon mijn artikel makkelijk vinden, bestellen en kreeg het snel geleverd.

Prima service en snelle reacties op email

Ik heb een Satellietschotel set voor vakantie gekocht, was iets vergeten te bestellen en dit werd na email communicatie eenvoudig en snel alsnog bij mijn bestelling toegevoegd. Ik ben uitstekend geholpen en zeer tevreden over de levering en service.

Professioneel

Snelle afhandeling op mijn vragen.

Niet goed

Een week verder en nog geen afstandsbediening

Goed advies en snelle levering

Vooraf telefonisch contact gezocht. Al mijn vragen werden snel beantwoord en ik kreeg goed advies. Na enkele weken een schotel besteld en deze werd snel geleverd met track en trace.

Zeer snell service

snelle en vlotte service

snel vlot en correct

Perfecte service

Snel, correct en duidelijk. Aan te raden bedrijf.

snel en correct

goede beschrijving en een snelle verzending

heel goede verwerking

Snelle levering en correct

Professioneel

Het bestellen, het betalen en de verwerking verliepen vlekkeloos.

Professioneel !!

Alles geleverd zoals ze beloven te doen, top!!!

Goed product, geen terugkoppeling over leveringsdatum gehad

Goed product, geen terugkoppeling over leveringsdatum gehad

Juiste spullen geleverd ,maar slecht verpakt.

Schotel 80 cm was slecht verpakt daardoor diverse knikken in de rand De beugel voor de ontvanger zit ingeklapt maar geen bescherming tussen schotel en beugel dus lak beschadigd. Word niet zacht mee omgesprongen door de transporteur. Kon dit zelf herstellen omdat ik de tools er voor heb,maar anders hoop gedoe met terugsturen Advies rand van schotel met piepschuim beschermen en plaatje tussen schotel en beugel. Wel snel geleverd.

na telefonisch uitleg de aankoop gedaan bij de schotelshop

Mijn bestelling werd zeer vlug en in perfecte staat afgehandeld, bedankt.

Klantvriendelijk

'maar' 4.5 sterren omdat niet het juiste artikel was geleverd. Maar een email en de volgende dag het juiste artikel in huis.

De site is overzichtelijk en de prijs is oké daarnaast een snelle levering.

De site is overzichtelijk en de prijs is oké daarnaast een snelle levering.

Als mij gevraagd word wat ik vind van service en een correctie levering dan kan ik zeggen ga eens kijken bij de Schotelshop top bedrijf waar ze weten waar ze over praten dus geen broodtje aap verhalen maar verkopen waar ze voorstaan.

Snel en goed

Goede uitleg, goed product & snelle levering !! Wat kan je meer wensen ?

service gericht

Uitstekende voorlichting

Snelle levering en goede uitleg

Snelle levering en goede uitleg

Laagraven 5 D II

3439LG Nieuwegein

Over DeSchotelShop

DeSchotelShop is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in satelliet- en televisie-accessoires. Het assortiment omvat satellietschotels, ontvangers, LNB’s, kabels en andere gerelateerde producten voor zowel digitale televisie- als satellietontvangstsystemen. DeSchotelShop richt zich op het aanbieden van hoogwaardige en betrouwbare apparatuur voor klanten die op zoek zijn naar een optimale tv-ontvangst, met een focus op kwaliteit, klanttevredenheid en deskundig advies.